35hetesen 10kg hizás sok?
35hetes vagyok plusz 10kg nál jarok 53kg voltam most 63kg nál tartok szerintem csak hasra hizok mert a combom es a karom is ugynaolyan vekony mint terhesség előtt,viszont a pocakom sem nagy 93cm a kerülete
A védőnő dietaztattni akar szerinte ez rengeteg hizás
Mennyi a normális hizás valaki tudja?
Szia! Én is ennyit, 9,8 kilónál tartottam 35 hetesen, nem mondta egy szóval sem se az orvos se a védőnő, hogy sok lenne. Csak a pocakom van, nekem sem óriási. A genetikus a 32. héten mondta is hogy kivételesen csinos kismama vagyok. A diéta szóba sem jött sehol!!! Egyáltalán nem tartom soknak!
36hkm
Egyáltalán nem sok! 12 kg-t híztam összesen, ami normális. Kb. ennyi idősen én is ennyi hízásnál tartottam. Utána már inkább a vizesedés miatt jött fel 2 kg. Nekem sem volt hatalmas pocakom. 98 cm volt a kerülete, amikor szülni mentem. A kislányom 38. héten, 3170g-mal született meg.
Utána azonnal lement 7-8 kg; a maradékból még 2 van rajtam. Most 7 hetes a kislányom és simán felhúzhatom a régi testhezálló ruháimat. Ha nincs velem a babám, senki meg nem mondja, hogy nem rég szültem. 49 kg-val kezdtem a terhességet.
Szerintem ez egyaltalan nem sok hizas, teljesen normalis.
En vekony vagyok es magas, 30 hetesen jarok 8 kilonal. Hasonlo tempoban hizok, mint te es azt mondta az orvos, hogy 15 kiloig teljesen rendben lenne a hizasom. De szerintem annyi nem lesz, max 5 kilora szamitok meg, mert most mar annyira eg a gyomrom, hogy keveset merek enni csak.
Jah, minden ismeros, csaladtag megjegyzi, hogy nem hiztam, csak a hasam no, vekony vagyok, stb. A hasam nem nagy, szerintem testalkatomhoz kepest “normalis”, masok szerint kicsi. A gyerek normal meretu.
en szedtem fel zsirt is, latom magamon, de ennyi kell is.
Masik terhessegnel ettol lassabban hiztam, csak 10-11 kilo jott fel es keves volt, szules utan nagyon sovany lettem. Par hettel kesobb mar nem volt ruham, ami ne logott volna rajtam.
A vedono akkor akarjon dietaztatni, ha oka lesz ra, diabetesz, magas vernyomas, vizesedes, reflux, stb.
Es akkor se o fogjon dietara teged, mert az nem a hataskore, hanem kuldjon szakorvoshoz, dietetikushoz.
Ja és nekem is mindenki azt mondja hogy csak a hasam nőtt... Mert nem látják amit azért én látok és érzek, hogy karra, hátra, combra sokat szedtem fel.
Előző voltam
Mivel normál súlyról kezdted nem sok. 8-12kg a normál hízás.
Én elég duci vagyok és 8-10kg mondott a dokim normálisnak, eddig 4-nél tartok.
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!