Mikor érnek véget a szenvedèseim?
Gyakorlatilag èlni sincs kedvem, olyan elképzelhetetlenül rosszul vagyok.
Hányás, szűnni nem akaró, véget nem érő hányinger, szagundor mindentől, mindez hetek óta.
10 hetes vagyok.
Mondjátok, hogy hamarosan jobb lesz, nem làtom a végét, kivagyok 😭
1-es vagyok, én írtam a mosolygást. Sajnálom, hogy ennyire rossznak/haszontalannak tűnik a válaszom. :(
Akkor leírom, hogy nálam hogy volt/van: a 20. hétig folyamatosan hánytam, szédültem, rosszul voltam mindentől, elájultam, aztán elmúlt, de a 23 héten kiderült, hogy cukorbetegség alakult ki nálam, szóval diéta ezerrel és orvostól orvosig járkálás, de ettől függetlenül még nem hiszem, hogy attól jobb lesz, ha haldoklunk és nem tudunk magunkon és a helyzeten nevetni. Mindenben meg kell találni a pozitívumot! Ahogy írták: gondolj arra, hogy fejlődik a magzatod és ez nálad ezzel jár.
Sajnàlom, én mindenkinek zöld kezecskét adtam, és bár nem mosolygok, de egyet értek. Ez a kisbabámért van, csak két hányás közt nehéz pozitívnak lenni 😀
Igazából tök igazságtalannak érzem, hogy míg másoknak semmi bajuk a terhessègük alatt, nekem csomó kínom van, és azt gondolják, biztos túlzásba viszem.
Pedig nem, tényleg ilyen szar, de nem nagyon ismerek hasonlót, aki ilyen rosszul
Köszi! Erről még nem is hallottam. Patikàban kapható?
Minden nap 1 vagy mi az alkalmazása?
Húhaa. Éhgyomorra érdekes lesz, mert hányok egyből.
V akkor utána :))
Azt olvasom, hogy 2x is lehet egy nap.
Reggel meg du. mondjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!