Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érnek véget a szenvedèseim?

Mikor érnek véget a szenvedèseim?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag èlni sincs kedvem, olyan elképzelhetetlenül rosszul vagyok.

Hányás, szűnni nem akaró, véget nem érő hányinger, szagundor mindentől, mindez hetek óta.

10 hetes vagyok.

Mondjátok, hogy hamarosan jobb lesz, nem làtom a végét, kivagyok 😭

2018. aug. 31. 15:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
41%
Kitartást! Előbb-utóbb jobb lesz és csak mosolyogva gondolsz majd vissza ezekre az időkre. :)
2018. aug. 31. 15:52
 2/23 anonim ***** válasza:
38%
Örülj a kisbabádnak és annak, hogy remélhetőleg egészséges és jól fejlődik.
2018. aug. 31. 15:52
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás! Általában a 12. héten múlik el. Mondjuk nekem nem múlt el és egyáltalán nem mosolyogva emlékszem vissza a 7 hónapos hányásra, de a nödokim se látott ilyet eddig, szóval 2 hét és jobban leszel szerintem.
2018. aug. 31. 15:54
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 15. hétre elmúlt, de már a 13-on enyhült. Tarts ki, hamarosan jobb lesz!

Ha épp van erőd, a friss levegő jót tehet.

2018. aug. 31. 15:55
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont 10 hetesen enyhült, teljesen 16 hetesen múlt el, igaz nálam a reggeli szédülés-ezt követő hányás maradt csak eddig, a folyamatos hányinger 12 hetesen múlt el. Kitartást!

(Egyébként én se tudok mosolyogva visszaemlékezni, rossz volt, na..)

2018. aug. 31. 16:01
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Egyszer màr átéltem, és én sem mosolyogva gondolok vissza... emlékszem először azt gondoltam, hogy ez tuti nem terhesség, hanem halálos betegsègem van. Sajnos sokszor ilyen érzés :(

Akkor a 16. hétig hánytam, de úgy rémlik, volt vmi enyhülés 13. hét körül...

Köszi a biztató szavakat, nagyon kellenek!!! :(

Olyan hosszú időnek tűnik még 2-3 hét :(

2018. aug. 31. 16:14
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Üdv a klubban. Ugyanezt érzem én is. 9 hetes vagyok, de már sírni tudnék a rosszulléttől.. Egyszer minden elmúlik..
2018. aug. 31. 16:17
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Legkesobb 7 honap mulva.

Kitartas!

2018. aug. 31. 16:18
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek. 20 hetes vagyok a második babával, és már túl vagyok ezen, de emlékszem, hogy az első 10 hétben rengetegszer merült fel bennem a minek kellett ez nekem megint kérdés... meg az esküdözés, hogy többet tuti nem leszek terhes :D Tényleg borzalmas, ha ennyire szarul van az ember, és sajnos igazán csak az idő segít, ami meg végtelennek tűnik. Nekem a lányommal a 14. hétig volt rossz, most a fiammal pont a 10. hét körül volt egy nagyobb javulás, de utoljára a 16. héten hánytam, csak akkor már viszonylag jók voltak a mindennapok. Kitartás!
2018. aug. 31. 16:26
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!!

Tènyleg hálás vagyok a biztatásért!

Igen, ismerős. 3 gyereket terveztünk, de lemondtam róla pár hete. Nem! Nem és nem!

Többször nem akarom átélni.

:(

2018. aug. 31. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!