Volt valakinek hasonló problémája?
Lehet máshova kellett volna kiírnom a kérdést, mert nem vagyok biztos benne hogy összefügg a dolog a terhességemmel.
Szóval az a helyzet, hogy 2 nap híján 40 hetes vagyok. 2 év alatt felszedtem 25 kg-ot, ebből terhesen kb 13at. Magas vagyok és mindig is vékony voltam, de azért ez a 25 már jócskán meglátszik. Tehát voltam 65 kg a 175 cm-hez, most pedig 90. Sosem sportoltam, megvoltam elégedve magammal. Ezalatt a 2 ev iszonyatosan sok stria kijött rajtam, a combomon belül szinte egészen leérnek a térdemig.
Persze a hasamon és az oldalamon is, hiába kentem/kenem bio-oil-lal. Nalunk ez genetika is sajnos. A problémám ebből ered, de nem ez. Szóval kb 3 napja felfedeztem egy csomót a jobb combomban. Kívülről pici elszineződés látszik csak, alul csatolok róla képet. Viszont ha fekszem és hozzáér a másik lábam,illetve ha megnyomom fáj. Szerintem nagyobb lehet, mint 1 cm a körfogata, így tapintás alapján. Természetesen rágoogle-ztam,de annyi féle fajta csomót írt, hogy nem tudom eldönteni ez melyik lehet és mennyire veszélyes. Elsősorban ez érdekel, es hogy ki kell-e majd műteni, illetve a babámmal nincs összefüggésben ugye, tehát neki nem lesz baja ettől a daganattól...? Bocsi ha idétlen vagyok de nagyon megvagyok ijedve. Nem így terveztem a közeljövőt hogy műtét stb, nem szeretnék egy napig sem megválni majd a szoptatásától. Köszi aki ért hozza, esetleg volt ilyen gondja, vagy bőrgyógyász:D Természetesen megfogom nézetni orvossal, de csak szülés után tudok már elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!