Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól nem lehet emelni...

Mikortól nem lehet emelni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Első baba.
2010. jún. 21. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első trimeszter kockázatos.

Ha nincs nyitva a méhszáj a 37. hétig nyugodtan,ezután már a nyílódó méhszájnál is lehet,mert ekkor már ha véletlen beindulna a szülés,akkor már nem koraszülött lesz. Remélem segítettem:)

Boldog babavárást!

2010. jún. 21. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Én az egész terhességem alatt odafigyelek, hogy ne emeljek túl nehezet. Persze pár kiló nem gond, de úgy gondolom, hogy sosem tudhatom, hogy mikor-mivel teszek rosszat, ezért nem is kockáztatok.

A férjem kérem meg, hogy segítsen, ha valami számomra kicsit nehezebb.

Boldog babavárást!

2010. jún. 21. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

BOCSI,MÁST OLVASTAM!!! SZÖRNYEN RESTELLEM!!!!

Az 1. trimeszter minden szempontból veszélyes.

Én azt tanácsolnám,hogy addig emelj, amíg úgy érzed,hogy nem fáraszt le. Ha bármi szokatlant tapasztaltsz,kérd ki szakértő véleményét!

BOLDOG BABAVÁRÁST!!!

2010. jún. 21. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! én személy szerint 4 kilónál nehezebbet nem emelnék meg az biztos, egyáltalán nem cipekedek, nem tesz jót, viszont vannak anyukák, akik a 10 kilós gyereküket is felkapják és felviszik a lépcsőn meg ilyenek és még sincs bajuk a terhességül alatt, hát szóval nehéz kérdés, szerintem jobb az óvatosság főleg az első trimeszterben!
2010. jún. 21. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem 15 kg a lányom. Gyakran emelnem kell,pláne most hogy beteg volt rengeteget cipeltem.

3-on lakunk néha oda is, és mivel egyedül vagyok velük néha a szatyrokat ami sokszor akár 10kg is egyszerre viszem fel,mert a lépcsőzést még jobban utálom.

Igaz mostanában néha észreveszem,hogy utána majd szét szakadok, de ez van.

Kellett már mennem orvoshoz is, eddig nem lett baj.

25 heteske.

2010. jún. 21. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 10 kg-os lányom, egyszerúen nem tehetem meg, hogy nem emelgetem. nem cipelem egész nap, de néha muszáj ölbe kapnom. úgyhogy én végig emelni fogok...
2010. jún. 21. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem 12,5kg a lányom, elkerülhetetlen, h néha ne kapjam fel, a másodikra is néha fel kell vinnem, mert elfárad a játszótéren. Én azt vallom, h ha megtapad és jól megtapad, akkor onnan semmivel sem lehet leválasztani. Ja és veszélyeztetett terhes vagyok, már volt egy vetélésem. 17hetes vagyok most a harmadikkal. :)

Szép babavárást kívánok neked!

2010. jún. 21. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is beállok a sorba,mert én sem tudom elkerülni az emelést,mert van egy 16 hónapos fiam.Mi az elsőn lakunk,de nekem is fel kell vinnem őt.Kisfiam koraszülött volt és most félek hogy ő is az lesz,de ha nem muszáj akkor nem emelem feleslegesen mert szerintem sem tesz jót.25 hetes km
2010. jún. 22. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is a másodikat várom. Az elsővel nagyon vigyáztam, most már annyira nem tehetem meg, hogy nem emelem fel a 12,5 kg-os lányomat. Ráadásul mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok épp a kertet rnedeztük és egész nap toltam a talicskát tele földdel, meg ástam, lapátoltam.

Igaz még csak 9 hetes vagyok, de eddig semmi gond (kop,kop), remélem minden rendben lesz ezután is!

2010. jún. 22. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!