Zsibbadó nyelv, torok, arc és kéz, nem tudok beszélni se?
Figyelt kérdés
Első terhességemnél is előfordult és most sincs másképp. Mással is előfordult? Mit lehet tenni ellene? Amúgy alacsony a vérnyomásom.2018. aug. 29. 13:37
11/14 anonim válasza:
Valamilyen agyi keringesi probléma is lehet.
12/14 anonim válasza:
Jó cukros innivalót próbáltál rá? Én gimis koromban reggelente mindig a busz padlóra kerültem, vernyomas, vercukor alacsony volt, meg hosszútávon rosszulvagyok tömegben. Mikor leesett a cukrom, vernyomasom, mindig a kezem, arcom, mellkasom zsibbadt és amint cukros üdítőt ittam, fokozatosan jobb lett. Érdekes, de akkor is jobb lett, ha leszalltam a buszról... Nekem a fóbia ratett, lehet, nálad is a hormonok valamilyen fóbia, szorongast idéznek elő, ami a vernyomassal kombinálva ilyen tüneteket okoz..
13/14 anonim válasza:
Nalam is csak a panik okozott ilyen tuneteket.
Mar egesz fiatalon, 17 eves koromban volt az elso ilyen, zsibbadas, karom, arcom (fele), labam, nyelvem... de mindig vmi stresszhelyzet idezte elo.
Most mar reg volt ilyen, utoljara az elso terhessegemnel.
14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos folyamatosan szorongok, összejöttek a dolgok. Köszönöm az üdítőt megpróbálom.
2018. aug. 29. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!