Zsibbadó nyelv, torok, arc és kéz, nem tudok beszélni se?
Figyelt kérdés
Első terhességemnél is előfordult és most sincs másképp. Mással is előfordult? Mit lehet tenni ellene? Amúgy alacsony a vérnyomásom.2018. aug. 29. 13:37
1/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem valahogy azonnal az orvos jutott eszembe , pedig meg csak terhes se vagyok.
3/14 anonim válasza:
Úristen...
Ez komoly?
Nem félsz, hogy végzetes is lehet?!
4/14 A kérdező kommentje:
Voltam vele orvosnál az előző terhességemnél, de nem találtak semmit.
2018. aug. 29. 13:57
5/14 A kérdező kommentje:
Szülés után nem fordult elő.
2018. aug. 29. 13:58
6/14 anonim válasza:
1x előfordult előző terhessègemnél.
Pànikroham volt. Az lehet nàlad is?
7/14 anonim válasza:
Nekem valamiért úgy hangzik, mintha az ereid el lennének zárva.
Bocsánat hogy ha túl extrém, de én akkor érzek ilyet amikor a párom szex közben fogja a nyakam. (Tényleg Bocsi.)
Szóval nekem ez a fajta zsibbadás keringési zavart sugall. Én nem hagynám annyiban, menj másik orvoshoz másik kerületbe vagy városba.
Mi van akkor ha a babádnak lesz baja? És ha te kapsz egy agyvérzést???
9/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor már nem élnék, mindig előfordult mikor jött valami front.
2018. aug. 29. 14:47
10/14 anonim válasza:
Ér probléma attól még lehet. Orvost keress minél előbb. Barátunknak nyaki eret cseréltek hasonló panaszok miatt. Ez nem játék. Ebből lehet agyvérzés a későbbiekben. Nodokimnak volt stroke-s kismamája. VOLT! Mert belehalt, az ilyen tüneteket komolyan kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!