Ti ezt mire vélnétek? Hallotatok már ilyenről?
mindenki azt szajkózza, neten is ezt olvasom, hogy úgy a 6.-tól a 12.hétig jellemző a hányinger, hányás, fáradékonyság. egyesek szerint a 8. hét a csúcs.
én az 5. héttől megállás nélkül hánytam, kb ülve elaludtam. most vagyok 8 hetes, és mintha elvágták volna. az elmúlt 3napban 1szer hánytam, de akkor is egy bizonyos szag miatt.
oké, mindenki más, de én ennyire? :D
Egyik terhesség alatt sem hánytam, nem voltam rosszul, akkor én mégmásabb vagyok?
Egyszerűen a terhesség alatt szinte minden normális! Az is ha hánysz, az is ha nem, ha fàj a melled, ha nem stb
Nem éri meg ezzel foglalkozni
Nekem is elmúlt 8 hetesen 1. babámmal de 11 hetesen még visszajött pár napra. 2 héttel meg vagy 3 nappal megúsztam az egészet.
Második babámmal meg hetente elmúlt 1-2-3 napra, 10 hetesen már vissza se jött. Szóval nem csak hogy mindenki más, de minden terhesség más, ugyanannál a nőnél is.
Most élvezd ki, hogy jól vagy és lehet vissza se jön, de azért be éld még bele magad!
Igen ennyire. Én pl az eslő 12hétben is szarul voltam, hányingerem volt stb...de hányni a 12dik hét után kezdtem.
Most 18 hetesen jobb, de néha előfordulnak rosszzllétek.
Mindenkinél más és más. Az amit te olvasol csak egy statisztika.
2 terhességem alatt egyetlen egyszer sem voltam rosszul, még csak meg se szédültem, vagy egy szag se zavart. Biztos ufo vagyok szerinted. 😄
Mindenki szervezete máshogy reagál a hirtelen hormonlöketre, valaki kórházba kerül, annyit hány, aztán leszakad a dereka, ég a gyomra és nem tud aludni hetekig, valakinek meg kutya baja nincs a 40 hét alatt. Én utóbbi vagyok, te a kettő közötti. Mindkettő normális. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!