A pozitív teszt után ki hány hetesen ment először ultrahangra?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha már lenne szívhang. Ha meg 6. hetesen nincs, akkor idegeskedek még 2 hetet. Ezért gondoltam a 7. és a 8. hét között megyek dokihoz. Persze, ha görcsölök vagy vérzek, akkor nem várok addig. Ha meg neadj Isten méhen kívüli lenne, az úgyis panaszként (görcs, vérzés stb.) már azelőtt előjönne. Jól gondolom?2018. aug. 27. 22:03
11/14 Cézi válasza:
Sziasztok, én a papírforma szerint ma vagyok 5 hetes, a reggeli 10-es érzékenységű tesztek halvány pozitívat mutatnak, holnap megyek dokihoz mert szerintem már magasabb hcg szintnek kellene lennie. Vagy lehet hogy későb történt a beágyazódás? Első baba 1,5 év várakozás után, nagyon izgulok…
12/14 anonim válasza:
én az utolsó mensitől számított 8. hét elött 1 nappal voltam, akkor azt mondták 7. hét
13/14 anonim válasza:
6+6 hétre kaptam időpontot, ekkor már.volt szív hang, viszont 5 hetes pár naposan bementem az ügyeletre, mert rózsaszín folyásom volt, és megijedtem.
14/14 anonim válasza:
7. héten voltam. Volt szívhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!