Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orvos Dr. Orosz László...

Milyen orvos Dr. Orosz László a nyíregyházi Jósa András Kórház szülész-nőgyógyásza?

Figyelt kérdés
Ismeri esetleg valaki? Van magánrendelése és milyen "áron" dolgozik?
2008. nov. 3. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a gratulációt! Örülök, hogy megtaláltad azt az orvost, aki szimpatikus és megbízol benne, mert végül is ez a lényeg! Én is azután nyugodtam meg, miután elmentem Orosz dokihoz genetikai uh-ra és azt mondta, "gyönyörű, szép baba lesz"!

gondtalan terhességet

2009. febr. 21. 08:40
 12/17 anonim válasza:

Szerintem nagyon jó orvos!!! Én nála szültem az első gyermekemet, de az biztos, hogy a jövőben is hozzá fogok fordulni. Velem nagyon kedves és közvetlen volt. És ami a legfontosabb, hogy nagyon jó szakorvos nagyon jó technikai felszereléssel! Nyugodt szívvel ajánlhatom bárkinek!

Bogi

2011. máj. 6. 21:22
 13/17 anonim válasza:

Én nála szültem 2008-ban, és azóta is hozzá járok. Nagyon meg voltam elégedve vele, rendkívül alapos volt. Ha valaki magánrendelőbe jár, azt meg kell fizetni. Nekem minden pénzt megért a gyermekem egészsége, arról nem is beszélve, hogy komolyabb gépe van, mint a kórháznak. Én csak ajánlani tudom.

Egy elégedett anyuka

2011. dec. 8. 23:19
 14/17 anonim válasza:

Ha már csak egy valakinek tudok segíteni, akkor is megéri, hogy leírhatom a tapasztalataimat DR OROSZ LÁSZLÓ-ról.

Terhességgel kapcsolatosan kerestem fel, erre közölte velem telefonon, hogy nagyon rossz a rákszűrésem eredménye (P4), a babát el kell venni, mert annyira előrehaladott állapotban vagyok. Anélkül, hogy még egyszer levette volna a kenetet, vagy anélkül, hogy megvizsgál, közölte, hogy CIN 3 az eredményem, és csak saját felelősségemre tarthatom meg a már régen várt babámat! Kiborultam, csoda hogy nem vetéltem el ezalatt a pár nap alatt, míg azt hittem rákos vagyok.

De szerencsére elmentem egy másik orvos-hoz, és negatív lett a rákszűrésem. ( Egy angyal az új dokim! )

Hogy is van ez akkor? Egy genetikus főorvos( DR Orosz László)ennyire alaptalan, pontatlan munkát hogy adhat ki a kezéből, elvette volna a babámat egy lelet alapján, ami lehet nem is az enyém volt?

A stílusa is megér egy két mondatot, beképzelt, pökhendi. Senkinek nem ajánlom!!!!!Szívtelen, embertelen, lelkiismeretlen orvos!!!

2013. nov. 4. 12:51
 15/17 anonim válasza:

Mi a feleségemmel végig hozzá jártunk a terhessége alatt, aztán amikor szült, pont külföldön volt, de előre elintézett mindent, hogyha beindulna a szülés, legyen helyettese. A kórházban soha nem fogadott el pénzt, a magánrendelése nyilván fizetős, de jobb felszereléssel dolgozik, mint ami a kórházban van. SOHA nem beszélt arról, hogyha megszületik a baba, ő mennyit kérne, nem hogy követelt, ami egy vicc!

Az egészségügy állapota, és a szakemberhiány miatt van az, hogy 5 percnél több idő nincs egy emberre. Ha egész nap te is "orkokkal" találkoznál, nem biztos, hogy őszinte lenne a mosolyod, és ez igaz szinte minden kórházi dolgozóra.

Egyébként közvetlen, humoros ember, kicsit sajnálom is, hogy elmaradnak a havi találkáink :)

2014. júl. 21. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Hölgy nőgyógyász nincs ott?

Nem ismertek ?

2015. jan. 30. 14:54
 17/17 anonim válasza:

Szeretnék ehhez én is hozzászólni, közel 12 évvel a kérdés feltétele után.

Szerintem, ha nem magánrendelésre megy nála az ember, akkor közönyös, kissé flegma.

Engem sietetett, mondván dolga van.

Gyorsan megvizsgált, hagyott bennem kételyeket.

Számomra inkább lekezelő volt, mintsem alapos.

2021. ápr. 20. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!