Megvennétek ezt a kocsit? Az ára nem gond (és most akciós).
A Pliko Switchen megfordítható a sportrész, de ez Pliko P3, és ezen nem.
Kocsink nincs.
Nehéz kocsi nélkül,de minek ekkora feneket keríteni egy babakocsinak... 100.000Ft csak egy babakocsiért???!!! Jó nekem ez sok,más ha megteheti....
Mi kölcsönkaptuk sógornőmék kocsiját,alig használtuk,majd fél év múlva vettünk egy sportbabakocsit,aztis alig használtuk,amióta elkezdett totyogni a gyerek,azóta nem viselte el a babakocsit.Nálunk csak pénzkidobás lett volna.
Egyik barátnőm is vett marha drágán egy babakocsit (jó nekik is van autójuk,mint nekem is),de idővel belátta - mikor vagy ketten egyszerre mondtuk neki,h nem használjuk a babakocsit - h felesleges volt ennyit költeni rá...
Amúgy jól néz ki,és biztos praktikus is.
Ha tetszik,szerintem ne hagyd ki.
Szia!
Én is ezt a kocsit néztem ki de a krekei miatt nem biztos hogy megveszem mert dupla a kereke és nem valami vastag.Mi olyan helyen élünk ahol télen sok a hó és a macskaköves út is van bőven.Erre a terepre nem valami jó mert elakad (fórumon mindenki ezt írta róla)Egyébként hozzá kell tennem nagyon tetszik még mindig ez a babakocsi,ha neked minden megfelel rajta vedd meg nyugodtan az se gond ha 18 hetes vagy.
Üdv 26+1km
18.37 vagyok
Ezt csak az igazgatóság és annak tagjai tudják egyelőre. A dolgozók is sejtik de mondani nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!