Terheléses cukorvizsgálatra vihetek citromlevet is vagy csak sima citromot engednek?
#12 számomra inkább ez a vasszigor érdekes, amit ti meséltek.
Mert mi mindig javasoljuk az otthon feloldást is, ha valaki előre érdeklődik. Egyrészt mert ott helyben néha 10 percbe is beletelik mire rendesen feloldódik a csapvízben, addig meg egy kolléga kiesik,a sor meg nem halad. Plusz a kismama is előbb juthat rendes reggelihez ha ezzel sem húzzuk az időt.
Nem is kell előttem meginni. Mindig elmondom, hogy kint igya meg, amilyen gyorsan lehet és utána nézzen rá az órára, aztán megfelelő időben soronkívül jöjjön be a megfelelő időben. És ha kihányja akkor azonnal szóljon... na ez is érdekes. Mert ilyenkor tilos aznap újra kezdeni, valaki meg írta, hogy újra megitatják vele. Ez meg döbbenetes.
Jójó, más helyek, más szokások de kiborító, hogy valahol fogyatékosnak nézik az embert és nézik, ahogy iszik. Mintha magától nem tudná meginni... :)
Na mindegy. Akkor javaslom mindenki inkább érdeklődjön ott, ahol meg fogják szúrni. Nehogy, aztán valami vén vaskalapossal találkozzon, aki csak szintén az eü dolgozók rossz hírét erősíti..
Sajnálom hogy ilyen indulatokat generált ez a kérdés.
Megvolt a vérvétel. Megkérdeztem, hogy citromot terheltek-e bele, és a nővérke nagyon kedvesen válaszolt, hogy természetesen, nagyon sok kismama hoz magával és semmi gondot nem jelentett. Elkészítette nekem a cukros vizet, és mondta hogy nyugodtan csavarjam bele a citromot, amennyit szeretnék.
Vizeletet otthonról vittem magammal. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!