Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A méhösszehúzódásnál csak a...

A méhösszehúzódásnál csak a hasam alja kemény, vagy az egész pocim?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok és a hasam alja a méhemnél sokszor kemény.Vékony alkatom van,lehet a babám fekszik ott néha és őt érzem?
2007. dec. 2. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
én is érzem,h kemény a hasam alja de nem érzek méhösszehúzódást. Neked mozog már? nekem még nem érezhető. üdv:18 hetes kismama
2007. dec. 2. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Most még ott lent van a méhed, és a baba még kicsi szerintem ahhoz, hogy érezd a hasfalon keresztül (és ott a víz is). Ha kemény a hasad alja, az a méhösszehúzódás, teljesen normális, hogy érzed. Ha aggaszt a gyakorisága, kérdezd az orvost, hátha Magne B6-ot és pihenést javasol. Jó babavárást!
2007. dec. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!