Magzatmozgás számolása? Bővebben lent
Belinkelem a papírt amit ma adtak NST után, nagyon nem voltam képbe, és most nem emlékszem pontosan hogy kell kitölteni 😓 Kapott valaki hasonlót? Azt értem hogy a terhességi hét és a napja. Meg elvileg X-elnem kell 17-18 óra kozott de ott miert csak 4 rublika van akkor lefele? Ha mozog 10et vagy többet azt hogy jelöljem? Nem értem 😂 Előre is bocsi az idióta kérdésért, ez nem az én napom...
Link a komiban.
Köszönöm🤗
Minek szamolni hogy egy orbana hanyszor mozgott
erzed napkozbe hogy mozog
nagyon raeros aki ezeket szamolgatja
A 4 rublika az 4×15 perc 17-18 óráig.
Elvileg minden nap lepihensz pont kerek 17:00kor és elkezded számolni hányszor rúg. 10ig kell eljutni. Ha ez 17:10kor van, akkor a legfelső rublikába egy x, ha 17:40kor, akkor még felülről a 3. stb...
Teljesen értelmetlennek tartottam, csomószor úton voltam ebben az időben, vagy fél 5kor kirúgta az oldalam, aztán 7ig semmi... addig fekhettem volna :D
Úgyhogy minden nap beikszeltem valamit, aztán annyi. Amúgy megkaptam, 5 hétig töltögettem és egyszer se nézte senki, még szüléskor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!