Magzatmozgás számolása. Hogy is van ez?
A hivatalos résszel kezdem: ahány orvos, annyi szokás. Nekem 9-kor kellett elkezdenem számolni, minden mozgás számít de a mozgássorozat csak 1 mozgásnak számít. Ha 10 nem volt meg este 9-ig, az számít bajnak, olyankor max másnap délig meg kell jelenni az ambulancián a papír szerint.
A gyakorlatban nálam ez 2. babával úgy nézett ki, hogy 6-kor keltünk a nagyobb gyerekkel, 9-ig jópárszor bejelentkezett, én nem számoltam mert minek, éreztem, hogy jól van és minden oké. 1x előfordult, hogy nagyon lusta napja volt, nem éreztem mozogni és felkelteni se tudtam, azonnal bementem a szülészetre ahol csináltak UH-t és NST-t, semmi baja nem volt, sőt NST közben magához is tért, alig volt kínos..
Szóval szerintem hülyeség, számolás nélkül is feltűnik, ha gond van.
1 babánál csak nagyjából számoltam de jobb napjában délre megvolt a 10, rosszabb napon 3-4 óráig, ez meg annyira babafüggő...
Mit szamoltok?Mivan?
Ezt megis hol mondtak nektek hogy szamolni kell?
Köszönöm. A 10 mozgást nekem már hajnali 3 és fél négy között kipipálta :)
Akkor ezek szerint rendben. Nekem inkább napközben lusti, akkor csak egy-egy mozgás van, meg ha a hasamra teszem a kezem, akkor odanyomja magát. Attól féltem, ez kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!