Mit tennétek? Nekem már csordultig tele a pohár.
Sziasztok!
Röviden tömören:barátommal januárba felköltöztem pestre.
Kiderült márciusba terhes vagyok.
Mindenki azt javasolta jöjjünk haza vidékre mert pesten az albérletbe gyerekestül nem maradhattunk drága lenne stb.
Így végül hazaköltöztünk mamám újonnan vett házába.
Jelenleg is ott lakunk ezzel semmi baj nem lenne.
De a kapcsolatunk finoman szólva sem nevezhető boldognak harmónikusnak.
Ezekre a problémákra most inkább nem is térnék ki.
Lényeg én ezeket a problémákat a családomnak panaszoltam el a páromról így a családom megutálta a párom.Akit mikor nincs velünk folyton szidnak hogy stb stb milyen aljas ember.
Persze nekem is megvan a páromról a véleményem és elsősorban édesanyám az akinek ezeket elszoktam panaszkodni aki meghallgat és anya véleménye döntően nem pozitív a páromról.
Mindig azzal traktál hogy el fog hagyni készüljek rá ezeket mondogatja a saját anyám nekem négyszemközt na igen ám bezzeg mikor a párom előtt vagyunk olyanokat momd hogy adjak még esélyt meg kell próbálni..
Csak ő a gyerekem apja mással se lenne jobb várjam ki mi lesz a vége..
Ilyeneket mond a saját anyám...
Mikor viszint nekem segítség kell hogy igen a szemétláda párom milyen vekem akkor elfordulnak tőlem és nyíltan a páromat védik...
Nekem ebből van qrvára elegem hogy a családomnak van egy véleménye a páromról és mikor a párom velem van agyonistenítik bennem keresik a hibákat magyarul nekem szidják de mikor ő is ottvan kinyalják még a seggét is fényesre...
Magyarul kétszínű a családom..
És ők vágják hozzám hogy én mondok nekik mimdig minden szrt a páromról úgyhogy igen megvan a véleményük.
De azétt azt is hozzáteszik hogy ettől függetlenül nem hagyhatom el a párom ő a gyerekem apja azért nem akarják nyílvánosan az orrom előtt megmondani neki a magukét...szóval ezért van biztos hogy a háta mögött terrorizálnak lelkileg hogy készüljek az egyedülálló anyaságra a jelenlétében meg mintha minden szép és jó lenne..
Magyarul egyik oldalról a nagyon problémás párom másik oldalról a debil családom akik nekem azt mondják igazam van és a párom nem korrekt de mikor a párom előtt vannak még engem okolnak...
Legszívesebben menekülnék mindenkitől messzire...
Te sem vagy semmi
...... miért vagy a pároddal ha ilyen rossz neked???
Hány éves vagy?
Nulla háttérrel gyereket vallaltatok.
Mióta ismered a gyerek apját?
Nem akarok rosszindulatu vagy bunko lenni, de konyorgom az ilyenek miert valallnak gyereket?
Ertelmes es felelosegteljes szemelyeknek sem konnyu olykor eldonteni a gyerekvalallas kerdeset. Lehet pont ezert nem szaporodnak azok akiknek kene, mert tul aggodjak es elemzik a dolgot.
Meg egy eros kapcsolatot is megviselhet a gyerek erkezese, hat akkor az ilyet mint ez?!
Kerdezo, nem tudom, hogy hany eves vagy, de egyet tanacsolhatok neked, surgosen noj fel.
Ha már bevállaltatok egy szerencsétlen gyereket a semmire, az a minimum, hogy erősen ráfekszetek arra, hogy különmenjetek és működőkepés kapcsolatotok legyen!
Gyerekes viselkedés, amit csinálsz.
Ő a gyereked apja, a párod. Vele kommunikálj! Vagy egy gyereketek, istenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!