Szerintek baj hogy megittam az esküvőnkön egy pohár sört meg fél pohár pezsgőt lehet ettől baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Volt az esküvönk ès meg ittam 1-kisebb pohár pezsgőt meg egy pohàr sört.5-hónapos terhes vagyok.Annyit vettem èszre hogy a gyomrom fáj.2016. júl. 17. 20:09
3/8 anonim válasza:
De minek iszol,ha utána meg kérdezgeted,hogy jaj nem lesz baja??? Vagy utána tűnt fel,hogy terhes vagy miután megittad ezeket??
4/8 anonim válasza:
Ugyan már ennyitől nem lesz baja de ha kétszer ennyit ittál volna akkor sem.Nyugi
5/8 anonim válasza:
Nem lesz baja. Akkor lenne baja esetleg ha az egész terhességedet végig vedelnéd, de még az se biztos szerintem.
6/8 anonim válasza:
Ez kamu. Házasság nélkül nem is lehet teherbeesni. A kérdező hogy lehetne már terhes az esküvőjén? Anyu azt mondta, két ember egymásba szeret, összeházasodnak, vesznek egy házat, aztán várnak és jön a baba. Szóval kamu.
7/8 anonim válasza:
Ès ha most azt mondjuk, hogy baj, már megittad...
8/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz ennyi alkoholtól,nagy melegekben én is ittam pár korty sört a pároméból,és semmi baja a pocaklakonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!