Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vannak azok a videók Youtube-o...

Vannak azok a videók Youtube-on, hogy egy pohár vízbe csöpögtetnek körömlakkot és aztán össze görbítik egy ecsettel és a körmüket belerakják, és a minta rajtamarad. HELP?!

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy a víz az desztillált. De hogy lehet desztillált vizet csinálni?:O Meg hogy az sima körömlakk? Mert ez a dolog nekem nagyon tetszik:) Segítseteeek!:(

2012. márc. 2. 08:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kb. minden nap felteszi valaki ezt a kérdést, már kismilliószor meg is lett válaszolva. Sőt, mikor a kérdést kiírtad gondolom a gyk egyből bedobta a hasonló kérdéseket, még csak nem is kellett volna rákeresned.

Elárulom, desztillált vizet nem otthon szoktak csinálni, azt boltban kell venni. De van olyan, akinek sima csapvízzel is sikerül. Tényleg nézz inkább utána.

2012. márc. 2. 09:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem adta ki. Sok kérdést raktam már fel, de ennél azt a fázist átugrotta.:) Oké. köszi:)
2012. márc. 2. 10:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Ki kell tapasztalni, mert sokan mondták, hogy szobahőmérsékletű víz kell hozzá, néhányan hideg vízzel csinálják. Ami viszont fontos, hogy a lakk ne legyen besűrűsödve!
2012. márc. 2. 10:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja, és ecset helyett fogpiszkálót használj.
2012. márc. 2. 10:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Oké:))) Köszönöm szépen!:)
2012. márc. 2. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:
küldenél róla linket? :D
2012. márc. 2. 11:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát:D sok ilyen videó van, de van egy csaj aki sok ilyen videót tett fel, íme egy: http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U Oldalt még tudsz sokat megnézni:)))
2012. márc. 2. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:

elmagyaráznád nekem magyarul hogy mit kell csinálni, ha megkérhetlek? nem nagyon értem, hogy mit kell csinálni! És, ha te tudod, ne tegyek fel mégegy ilyen kérdést.

Elmagyarázod?

2012. márc. 2. 19:25
 9/11 A kérdező kommentje:
A kezedet celluxal letakarod de úgy, hogy a körmöt NE. Desztillált vizet (amit boltban lehet kapni), vagy sima vizet teszel egy MŰANYAG vagy olyan PEPSIS POHÁRBA. És a körömlakkot, mint ahogy a videón is látható, csöppentesz egyet a pohárba, de ne magasról...2-3cm ről. aztán másik színből is és újra abból a színből amiből elsőnek csináltad. és mikor már elegendő "színes" a víz felszíne a celluxos ujjad körömmel a víznek belenyoomod, egy fogpiszkálóval az ujjad körül összetekered a fölös körömlakkot majd pár mp-múlva kiveszed az ujjad, megvárod míg megszárad és leveszed a celluxot:D és így tovább...amúgy ne olyan körömlakkal csináld ami be van száradva! :) Remélem segítettem:D
2012. márc. 3. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:

köszönöm szépen!

Kipróbáltam, de miután szétnyúlt az első csepp, a második már nem. De lehet azért, mert régi a körömlakk, tavalyi

2012. márc. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!