Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes vagyok és a...

24 hetes terhes vagyok és a párom nélkülem jár szórakozni. Mit csináljak ha nekem ez rosszul esik és Ő nem érti ezt meg?

Figyelt kérdés

Szeret, de a párom úgy gondolja, hogy neki jár egy kis kikapcsolódás, mert dolgozik. Én már nem dolgozom, de én is szeretnék egy kicsit szórakozni, kikapcsolódni!

Úgy érzem, hogy Ő már nélkülem sokkal jobban el van mitha velem lenne. Ebből van a veszekedés.... :(

2008. nov. 3. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Azt kellene megoldanotok, hogy olyan helyre menjetek, ahol te is jól érzed magad! Míg nincs meg a baba addig legyetek minnél többet együtt, utána nem nagyon tudtok eljárni és szerintem ezt nyugodtan mondhatod neki is! Meg kell értenie, hogy neked is szükséged van erre. Ha a haverokkal akar elmenni, azt se bánd, kell neki egy kis privát élet, persze, az ésszerűség határain belül. Nálunk ez úgy volt, hogy együtt elmentünk aztán ha elfáradtam szóltam neki és jött ő is velem haza persze ez csak akkor működik ha van kocsitok vqagy helyben laktok. Meg volt olyan is hogy külön mentünk el, ő a haverokkal én a barátnőimmel, és ő hívott először, hogy találkozzunk mert nem jó nélkülem. Szóval ne csinálj belőle ügyet, menj el te is valakivel egy alkoholmentes ital mellett elbeszélgetni vagy ilyesmi, és ha látja, hogy nem idegesíted magad, neki se lesz olyan fontos nélküled menni. Tudod a pasik ált. dacból csakazértis fajták. legalábbis szerintem. Szóval a lényeg, hogy menj vele, vagy keress más programot magadnak. Sok boldogságot!
2008. nov. 3. 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:

szia

próbáljatok közös nevezőre jutni-és még most,mielőtt a baba megszületik,mert később még nagyobb balhék lesznek-pláne,hogy te felfokozott idegállapotban-hiperérzékenyen leszel..ha most jár-azért,mert később nem fog tudni,talán jó-de miért nem lehet egy mozit szervezni a haverokkal.engem bolondnak néztek-mindjárt meg is kapom...de egy leánybúcsún akkora pocakkal nyomtam a táncot.-persze ital nélkül.ki kell a gőzt engedni-de neked is jár.ülj be a csajokkal-egy nem füstös helyre-úgyis fogsz még otthon ülni eleget.mi is megoldjuk.a párom imád táncolni-de az órák csak fürdés után lezdődhetnek.cserébe én is megyek tornázni,v bicajozni.ezt most beszéljétek át..ő is jobban jár egy csinos,mosolygós mamival.és nagyon figyelj,h a babóval is menjetek majd-nehogy bekattanj otthon

szép szülést kivánok

2008. nov. 3. 13:56
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon a válaszodat!!! :)

Én szívesen mennék vele, de azt nem akkarja, mert füstbe lennék szerinte meg ilyenek....

Bár én ilyen téren azért megfontolt vagyok.

2008. nov. 3. 14:02
 4/13 A kérdező kommentje:

Elnézést, Válaszaitokat nagyon köszönöm!!! :)

Nagy segítség nekem amit írtatok és írtok!!!

2008. nov. 3. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:

szió!

en 23 hetes terhes vagyok,es az en parom is el-eljar focizni, hivatali bulikba, ideoda. Én támogatom, sose mondtam neki, hogy ne menjen, es tudom, hogy forditott helyzetben o is bátorítana. amikor megszuletik a baba, ugyse tud elmenni, ha én nem is, most még legalább o menjen.

en is ittvagyok az ures lakasban egyedul, es nagyon rossz, es a nyakaba ugrok ha hazajon (ma kb 10 korul fog, mert este megy focizni, es nem jon haza arra a fel orara),de nem lenne szivem "eltiltani".

valoszinuleg szeret a parod, es nem erti mi a bajod (elnezest a ferfiolvasoktol: férfiból van :)) nem is kell ertenie, nem az a dolga).

nyugodj meg, tényleg. talalj valami hasznos dolgot. én pl elkezdtem a gyereksarokba (sajnos nem lesz sajat szobaja, pici a lakas) képeket a babának, olvasgatok, hogy mi mindenre kell majd figyelni, hogy hol mi olcsó (sokmindent kell am vennunk!), stb.

ne aggodj, tényleg, és ne veszekedj vele. este menjetek le setalni, az se baj, ha csak negyedorara, nezzetek meg kozosen egy filmet, tervezzetek kozos babacucc-vásárlást, mondd el neki, oszd meg vele mindened, pl a felelmedet is.

de ha par dolgot nem ert, ne hibaztasd, tenyleg, ferfiak es nok maskepp gondolkoznak, mas a fontos, lehet, hogy azert maszkal el, mert megijedt, es tudat alatt igy dolgozza fel az apasagot, tudat alatt, szóval turelem :)

boldog babavárást, es ne csinalj magadnak bajt, ha nincs :)

2008. nov. 3. 14:43
 6/13 anonim ***** válasza:
az én párom is focizik és hétvégenként estére elhívják csapat kajákra stb. amik általában bulival végződnek.sosem mondtam még neki hogy ne menj.én tökéletessen megbízom benne és tudom ha meglesz a második baba akkor kevesebbet fog eljárni ill.már most megbeszéltük ahogy én látom.ha bírni fogom két gyerekkel akkor mehet ha nem akkor velem marad és segít.a lényeg hogy ezen ne veszekedjetek mert árt a kapcsolatnak.engedd mert ő nem állapotos,neki nincs hasa és még sorolhatnám.rá is sok teendő fog várni ha meglesz a bébitek.
2008. nov. 3. 14:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia!!!Én 40 hetes kismama vagyok hála istenek nálunk ilyen nincs mi minden hová együtt megyünk.Ha nem mész párodal ,nincs barátnőd akivel eltudsz menni? Egy cukrászdába vagy egy pizzériába és akor észre veszi a párod ,hogy igen is mi kismamák is el tudunk menni csavarogni ki kapcsolodni nem csak a pasik.De némelyik pasi azt hiszi ha már egy nő babát vár akor otthon kell maradni ,pedig ez nem így van ,egy kismama is mehet kikapcsolodni.Ezt kellene meg értenie neki is.JA és egy kismama is lehet szép ,dögös és kívánatos is.Én bíztos mennék ha ő megy akor mértne ,barátnőkel kell beszélni és menni ennyi ha velle nem lehet.Jo baba várást!!!
2008. nov. 3. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsó hozzászólónak is.rengetek sétáltam az első terhességemnél is és sétálok most a másodiknál is.megyek városba,boltba(mert barátnő az nincs)de a lényeg hogy nem ülök folyamatosan otthon és bámulom a négy falat.te is mozdulj ki és ne vitázz a pároddal azért mert ő megteheti hogy néha kiruccan.
2008. nov. 3. 15:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem középutat kell találni. Mi eljárunkegyütt moziba, sétálni, ritkán vacsizni, szóval olyan mamisan szórakozunk. A barátnőmmel néha találkozom, így ezekkel a programokkal nem punnyadok meg teljesen itthon. A párom továbbra is eljár focizni, biliárdozni a barátaival, de megbeszéltük, hogy nem viszi túlzásba. Kb. kéthetente egyszer megy el ilyen pasi programra amikor kicsit később (éjfél) körül jön haza, focizni pedig rendszeresen jár hetente kétszer. Nagyon sokat dolgozik, megértem hogy szüksége van egy kis lazításra. Mindemellett nem érzem elhanyagolva magam, mivel közös programok is vannak.

38 hetes

2008. nov. 3. 15:17
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Érdekes dolgokat írtatok,:)

Igen, focizik az én párom is! Nem azon veszekszünk, hogy most nem mehet el focizni, nyugodtan mehet ezt Ő is tudja.

Ha a barátnőimmel mennék el, szerintem nem érdekelné az se.

Az a gond, hogy Ő nem érti meg azt, hogy én vele együtt szeretnék elmenni kikapcsolódni. Miótta terhes vagyok azóta nem megyünk el se moziba, se összejövetelre. Csak Ő megy egyedül.

2008. nov. 3. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!