Picuri1 kérdése:
Segitsegeteket szeretnem kerni ez egy tegnapi es egy mai tesz a mai picit erosebb nem nagyon lehet fenykepezni de megprobaltam! Ti is latjatok a masodik csikot?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 10:21
12/18 A kérdező kommentje:
baloldalt van a pozi jel! inkabb a main jobban mondva az alson latszik jobban a masodik csik! sokan mondjak h pozi de meg mindig nem egyertelmű! idegeskedek h most akkor mi is van :) köszönöm a valaszokat! :)
2018. aug. 23. 11:42
13/18 anonim válasza:
Én is látok mindkettőn halvány, rózsaszínes csíkot! Ismeteld meg pár nap múlva és el ne felejts beszámolni a fejleményekről!
14/18 A kérdező kommentje:
rendben! minden kepp irok :)
2018. aug. 23. 13:12
15/18 A kérdező kommentje:
itt van megigertem h küldök képet! 4 nappal mensi elott es 10 masodperc alatt majd leugrott a tesztről!
2018. aug. 24. 11:50
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm! hat nagyon nem tervezett baba de mar ha igy alakult... ;) sok szeretettel várjuk!!
2018. aug. 24. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!