Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire karos a felujitas...

Mennyire karos a felujitas miatt (festes, csemperagasztas) keletkezo vegyszerszag? 31 hetes vagyok

Figyelt kérdés

Két hete tart felujitas nalunk.Gletteles festes csovek festese(ez nagyon budos zomancos festes)es ami elviselhetetlen az a csemperagaszto es ez most az egesz lakasban terjeng borzaszto eros szinte fuldoklo szaga van.Sajnos ebbe kell aludnom

tegnap mar fuldokoltam is vagyis arra keltem hogy a szamon se kapok mar levegot..

nagyon eros fulledt fuldoklo szaga van..

2018. aug. 22. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:

😵😵😵

Nem a legjobb.

Szellőztess sokat.

A korai szalaszban veszélyesebbek.

Viszont én sosem fulldoklottam tőle.

Csemperagasztótól sem ( 38 hetesen csempéztük a konyhát és az egyik fürdőt)

Én festettem az ajtókereteket ( imádam a szagát) de nem aludtam benne..

2018. aug. 22. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Zománcból lehet célszerűbb lett volna a vízbázisú. A csemperagasztó - ha a hagyományos habarcsos - szerintem nagy gondot nem okoz, de egyéni érzékenység lehet, főleg terhesen. Nincs vki akinél aludhatnál míg befejeződik a felújítás?
2018. aug. 23. 07:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbálj sokat szellőztetni, a levegőn lenni.

Ez a te kérdésed?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2018. aug. 23. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!