Ha eddig egy cseppet sem vizesedtem be akkor már nem is fogok?
Figyelt kérdés
37. hetünket töltöttük és a védőnő is elcsodálkozott, hogy egy csepp víz sincs rajtam. Ennek én iagzán örülök, mert a 4. emeleten lakunk és már elég nehéz a közlekedés :)2008. nov. 3. 12:58
1/3 anonim válasza:
szia.Én is ebben reménykedek.Mi a 36 hetünket kezdtük és én sem vizesedek.Remélem így is marad.Igyál sokat,én is azt teszem.
2/3 anonim válasza:
Szerintem már nem. Maximum az arcunk puffadhat meg szülés előtt, legalábbis olyat már hallottam, elvileg amiatt "torzul" el.
Én a 36. hétben vagyok és jó négy-öt hete volt rajtam víz egy napig, akkor is azért, mert kereken 24 órán át ültem autóban max öt perces pihenőkkel, másnapra olyan volt a lábam, felugrott rám öt kiló, de pihentem egy napig és ahogy jött el is múlt, a súlyom is visszaállt. Egyébként rajtam is folyamatosan vizet keresnek minden terhesgondozáson...
(Amiért kicsit bánom, hogy nincs az az, hogy így még a lelkemet sem nyugtathatom azzal, hogy a felszedett kilók többsége csak víz és szülés után magától lemegy... :-))
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat!! hát akkor reménykedek :) boldog babavárást és majd könnyű szülést Nektek!! :)
2008. nov. 3. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!