Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy előzitek meg azt hogy...

Ti hogy előzitek meg azt hogy felesleges kilók jöjjenek fel a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

A kérdés azokhoz szól akiket érint a téma. Esetleg van étrendetek? Diétáztok? Vagy próbáltok mozogni valamennyit?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2018. aug. 22. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én most a negyedik babámat várom. Mivel hízásra hajlamos voltam/ vagyok egész életemben, és az első három gyereknél kb ettem amit megkívántam- így meg is lett az eredménye 18 kg pluszokkal szültem. (mondjuk nagyon vizesedtem is, de mind a 18 kg-t nem foghatom arra).

Mindegyik után majd egy évembe telt mire nagyjából visszafogytam és ahogy öregszem, egyre nehezebben megy.

Így most mivel már évek óta rendszeresen tornázom,és kalóriaszámolásos diétát tartok- így igyekszem ehhez tartani magam.

De a több év mozgás ellenére is azt veszem észre, nem bírom úgy sajnos a terhelést szóval eléggé "mamóka" torna amit már előadok...Semmi kardió, inkább erősítés, plusz mindennap 2x gátizomtorna.

15 hétig nem jött fel egy kiló se, most vagyok 25 hetes már plusz 3 kgnál járok és majd a fele hátra van, most indul be a hízás majd.

Ráadásul csak és kizárólag egészségtelen ételeket kívánok, amiket persze próbálok nem megenni...

Bárcsak zöldeket, salátát és max gyümit kívánnék egész nap....

2018. aug. 22. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából sehogy. Nem vagyok jó evő és főleg nem szokásom többet enni a kelleténél. Bár az igaz, hogy nem vagyok híve a gyakori nassolásnak sem, chips, csoki társaik, max ritkán. (Havi 1-2x) szóval nem változtak az étkezési szokásaim terhesen. És pár hét volt, mikor nagyon fáradékony voltam, egyébként mozogtam annyit, mint szoktam. 7 ill 9 kilót szedtem fel.
2018. aug. 22. 16:15
 3/7 Kitti85 ***** válasza:
100%
Terhességi cukor... fogytam vele az első 2 hétben 6kgot és azóta nem hìztam semmit. 160grammos ch diétát tartok de szerintem ha csinálsz 180grammosat az is jó lesz. Semmi cukor és fehér liszt, napi 5 étkezés kiszámolt adagokkal.
2018. aug. 22. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hm.. nem tudom. Igazán nem vagyok szerencsés alkat. Egész életemben küzdöttem a kilókkal. Teherbeeséskor is 12 kg súlyfelesleggem volt.

Most 22 hetes a terhességem, de még nem híztam. Pedig én nem is voltam rosszul meg semmi...

Szerintem előre felszedtem :)

2018. aug. 22. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem eszek meg mindent, amit megkívánok.

Leginkább ez.

Sok vizet iszok.

Édességek helyett max joghurt, gyümölcs.

Ebédre is lehetőleg nem vmi zsíros, tocsogós, tésztás kajákat eszek, hanem inkább levesek, főzelékek, kevés hal, rizs stb.

Mozogni sajna nem, csak a munkahelyi jövés -menés.

Eleve +15 kg-al kezdtem a terhességet

Egyelőre egy dekát se híztam

15 hkm

2018. aug. 22. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
10 kg az ideális. Ha annyi megy fel, kb szüléssel le is megy. Én 8 hónapja szültem, itt a gyakorin a nők minimum szétszedtek, hogy készüljek fel mert majd akkor meg ekkor jönnek a kilók. A fenét jöttek, mindig is tudtam magamról, hogy vigyázni kell . Magamtól diétáztam és minden rendben volt. 180-grammos diétát csináltam. Mindenkinek ezt kellene, a háziorvos is mondta. Szóval nem kell kettő helyett enni és nem lesznek plusz kilók.
2018. aug. 23. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
szólésig krédező mennyit hiztáál?
2022. jún. 7. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!