Milyen fajdalom csillapitót szedhetek?
Figyelt kérdés
7 hetes 3 napos várandós vagyok és migrén gyötör tegnap óta. Nem mertem bevenni semmit eddig de mostmár nagyon szenvedek :(2018. aug. 21. 14:19
1/7 anonim válasza:
Panadol, de migrénre kevés lesz ..
Én is fejfájós voltam terhesen, egyedül sötét szoba és alvás segített, sajnos ezek a gyenge fájdalomcsillapítók nem.
2/7 anonim válasza:
ha elmennél az orvoshoz??
már nem azért, de én a gyerekem egészségét nem egy rakás névtelen idegenre bíznám
de gyógyszertárba is tudnak segíteni, hogy esetleg mit vehetsz be
3/7 anonim válasza:
Panadolt nyugodtan vehetsz be, hatha segit picit...
4/7 anonim válasza:
Kék panadol, sok-sok víz, és próbálj meg aludni egy kicsit.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is mindenképpen kérdezd meg a gyógyszertárban vagy a dokidat, az első trimeszterben nagyon sok mindent nem szabad szedni.
6/7 anonim válasza:
Dokim paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót mondott, a védőnő meg Algopyrint. Kék Panadolt vettem be én is fejfájásra, ittam sok vizet, pihentem és borogatást tettem a tarkómra, homlokomra, ez valamennyire segített.
7/7 anonim válasza:
Paracetamol tartalmú szert nyugodtan lehet szedni terhesség alatt (Panadol, Rubophen, Mexalen stb.). Ha nem segít, akkor egy Algopyrintől sem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!