Nyíregyházán hogy működik az első védőnői vizsgálat?
Szia!
Én négy éve voltam, és most készülök ismét :-) de a régi állapot a következő:
Először is meg kell tudnod, hogy a te védőnőd mikor tartja a terhesgondozást. Ezt onnan tudhatod meg, hogy bemész a körzeted szerinti gyermekrendelőbe, ahol ki van írva, lakcím szerint melyik védőnőhöz tartozol, valamint az is, mikor tartózkodik a Stadion utcán. ( ez egy héten egy nap )
Akkor elmész úgy kb 10 hetesen, szerintem előbb tök felesleges, viszel reggeli első vizeletet jól záródó üvegben, mert azt meg fogja nézni..
Az első találkozáskor kapod a terheskönyvet, ő pedig kitölti a törzslapot, az marad őnála. Olyanokat jó, ha tudsz, milyen gyerekbetegségeid voltak, illetve mikor, mivel operáltak esetleg, ilyenekre is rákérdez, meg pl arra, van-e cukorbeteg, hypertóniás, elmebeteg a családban.....
Vérnyomást mér még és súlyt, ezt minden alkalommal később is, ja, és a vizeletvizsgálatot is.
Remélem, tudtam segíteni. Melyik részen laktok amúgy?
köszönöm a válaszokat.
első válaszolónak: belvárosban lakom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!