Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Mindjárt megjön érzés" a nem...

"Mindjárt megjön érzés" a nem várt előtt van akkor is, ha terhes lettem?

Figyelt kérdés
Fájdogál a hasam alja,csütörtökön lesz a 28.napja a nem vártnak.

2018. aug. 20. 14:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon egyszerű de valamiért soha senki nem jegyzi meg / fogja fel: koraterhesen NINCS terhestünet, hanem sina PREMENS tünet van. Terhestünet kb. 6-7. héttől szokott lenni, amikor a menzesz elmúlna. Ha terhes vagy, a koraterhes tünetek váltják a premens tüneteket majd 6-7. terhességi hétben! Addig premens tünetek vannak: fáradékonyság, szurkák, mellfájdalom, derékfájás, esetleg szédülés.
2018. aug. 20. 16:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm!
2018. aug. 20. 17:03
 13/16 anonim ***** válasza:

nekem mensi elött sosem szokott görcsölni a hasam. általában napra pontosan is meg szokott jönni.

Mikor nekiálltunk a babaprojektnek, az első hónapban meg is jött. pedig az esélyes napokon csináltuk, de mégsem jött össze.

a következő hónapban pont úgy jött ki, hogy azokon a napokon nem voltunk együtt, sőt, talán ha 4szer csináltuk abban a hónapban, úgy is voltam vele, ez sem nem a mi hónapunk.

csütörtökre (nem) vártam, délután be is görcsöltem, de nagyon. De semmi. csak nem jött meg. pénteken sem. Szombat kirándultunk, el is feledkeztem róla (de eddig még mindig görcsöltem) vasárnap reggel csináltam tesztet, ott volt a 2. vonal.

kb 1 hétig tuti görcsöltem. anyukám ajánlotta a magne b6-ot, mióta szedem nem éreztem. holnap megyeek uh-ra, elvileg csütörtökön leszek 8 hetes :)

2018. aug. 21. 09:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia kérdező :) én mindig görcsölök a (nem) várt előtt már egy héttel, most viszont nem kezdtem görcsölni és örültem, hogy ez jelenti a babát, de most van még 4 napom a (nem) vártig és épp most kezdődött, hát én félek, mert ugyan olyan görcsök, mint mikor megjön, hát nem tudom. Mikor tesztelsz?
2018. aug. 21. 11:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem is olyan görcsök vannak.Csütörtök a nemvárt napja.Ha nem jön meg,akkor hétvégén tesztelek.
2018. aug. 21. 15:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt és vérzés is..ha nem lett volna gyanum hogy lehet baba akkor simán menstruációnak gondoltam volna ami akkor volt...teszteltem pozitívat, másnap kezdődött a jó nagy ijedtség: görcs, erős vérzés stb..de végül hála égnek minden rendben volt!
2018. aug. 22. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!