"Mindjárt megjön érzés" a nem várt előtt van akkor is, ha terhes lettem?
nekem mensi elött sosem szokott görcsölni a hasam. általában napra pontosan is meg szokott jönni.
Mikor nekiálltunk a babaprojektnek, az első hónapban meg is jött. pedig az esélyes napokon csináltuk, de mégsem jött össze.
a következő hónapban pont úgy jött ki, hogy azokon a napokon nem voltunk együtt, sőt, talán ha 4szer csináltuk abban a hónapban, úgy is voltam vele, ez sem nem a mi hónapunk.
csütörtökre (nem) vártam, délután be is görcsöltem, de nagyon. De semmi. csak nem jött meg. pénteken sem. Szombat kirándultunk, el is feledkeztem róla (de eddig még mindig görcsöltem) vasárnap reggel csináltam tesztet, ott volt a 2. vonal.
kb 1 hétig tuti görcsöltem. anyukám ajánlotta a magne b6-ot, mióta szedem nem éreztem. holnap megyeek uh-ra, elvileg csütörtökön leszek 8 hetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!