Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt a condylome...

Zoequeen kérdése:

Terhesseg alatt a condylome gondot okoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Terhesseg alatt kijött rajtam ujra ez a condylome!!! 1db csak messze a hüvelynyilastol... de egyik nap azt olvastam hogy ebbe az esetbe nem szabad szeretkezni mert a gyerek beteg lehet vagy oxigenhianyos meg ilyenek... es most elegge megijedtem... azt is hallottam hogy rendesen nem szülhetek csak csasszaral... Kerlek valszoljatok hogy igazak e az allitasok amiket olvastam vagy ez hülyeseg

#HPV #Condylome
2018. aug. 19. 18:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Anyukam a parom volt kontrollon es negativ lett neki .... ez nem gomba vagy egy herpesz a férfiaknal ez a virus amugy se okozz problemat
2018. aug. 20. 16:52
 12/24 A kérdező kommentje:
Meg 1az hogy amikor terherbe estem nem volt ez rajtam es a rakszüresen sem talaltak semmi elvaltozast ezert hat persze hogy vagytam a parommra de 2napja vettem eszre hogy megint van .....
2018. aug. 20. 16:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Szerintem neked van annyi eszed mint egy hernyonsk be valaszolgass ha nem tudsz valamit !!!!!
2018. aug. 20. 16:55
 14/24 anonim ***** válasza:
Ezzel műtöttek, babám! Pint hogy komolyabb fertőzés, mint egy gomba.
2018. aug. 20. 17:10
 15/24 A kérdező kommentje:
Meg biztos nögyogyasz is vagy 😁😁😁 azt jobban tudod mint egy orvos ☺️☺️
2018. aug. 20. 19:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Jézusom te nagyon sötét vagy... Ezt a hpv vírus okozza, ami a mehnyakrákot is, az orvosod meg adja vissza a diplomát, de kefeljetek mint a nyulak, fertozzetek egymást oda vissza, aztán huszon x hetes itt sírsz hogy felszallo fertőzés miatt megrepedt a burok és elveteltel, ne pedig okoskodj itt...
2018. aug. 20. 21:19
 17/24 A kérdező kommentje:
1az hogy a hpv virusnak 130 fajta virusrol van szo es sok nem okozz rakos elvaltozast!!!! Nagyon sok nönek van sajnos es ferfinak is egy arant!!!! Es hat akkor körübelül a összes orvos vissza adhatja a diplomajat mert videot is neztem erröl a temarol es hala istennek nem okozz problemat ez a virus a terhessegre mert akkor az orvosom azzonali abortuszt ajanlott volna!!!!! Es a bebit burok nyakdugo sok minden vedi!!!! Az igaz a vegen amikor a nyakdugo mar nincs akkor TILOS a szeretkezes!!!!! Es a mehszajjamal sincs semmi problema ugyhogy en a szülesz föorvosokba es a nögyogyaszomba megbizok
2018. aug. 20. 23:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Es nyugodtan nezz utana hogy az emberiseg hany szazaleka szendved ebben es abbol egy csomo tünetmentes bar ott van az szervezetbe es annak a fele esik teherbe !!!! Akkor kb annak a felenek mindig elmenne a kisbabaja vagy mas problemak lephetnek fel es akkor mar alappol ha eszre veszik hogy a betegnek ez van szinte 100% tiltana a teherbe esest !!!! De mig akik HIV fertözöttek es mar eszre veszik a 6.hetben hogy terhesek az orvos akkor sem mondja a betegnek hogy muszaj elvetetni !!! Sok dolog van amibe segitenek az orvosok es egy egeszseges gyermeket tudd a vilagra hozni!!!
2018. aug. 20. 23:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Köszi, de nem kell utána néznem, szülésznő(védőnő) vagyok már ezer éve pontosan tudom, még azt is hogy aki nem bír az állati ösztöneivel, az ne vállaljon gyereket. Mert neked úgy látom a szex jöhet, de azért csaszarozzanak meg, hát babám elmondom, hogy ha még terhes leszel a 34.heten és negatív lesz a tenyésztés, kívül hiába van szemölcsöd, nem fognak csaszarozni, mert arra ugye igényt tartanál.
2018. aug. 21. 08:41
 20/24 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem szeretnem hogy csaszarozzanak es ne haragudj de egy nögyogyasz egy ilyen problema álltal nem igy ir egy ilyen temarol a paciensel azert hazudni ilyeneket nem kell!!! De mind1 tudjs mit Dr.Nö tovabbi szep napot kivanok es kivanom hogy jobb orvos legyen 😊😊
2018. aug. 21. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!