Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz AFP-nél mit fog tenni...

Rossz AFP-nél mit fog tenni az orvos?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek vissza a nőgyógyászhoz a lelettel.Voltam 4D-n és ott megnézte a hölgy a leletem és azt mondta hogy ez nem rossz AFP hanem értékelhetetlen (0,36 MOM ).Pedig 16+2-nél vették le a vért.Az UH-n minden rendben van! Az uh-s hölgy azt mondta 30% a megbízhatósága ennek a vizsgálatnak(AFP)! Nem szeretném ha csinálnának magzatvízvételt! Kombinált teszten nem voltam se integrálton!
2010. jún. 20. 22:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szió!

Hát ez érdekes...hogy lehet ez, én sem tudom sajnos a választ...:-(

De nem a héten voltál vissza a dokihoz??? Mit mondott??

2010. jún. 25. 20:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Ma 16-re megyek a dokihoz!!!
2010. jún. 28. 14:59
 13/13 A kérdező kommentje:
12-én kell mennem genetikai tanácsadásra! De a dokim is csinált UH-t és azt mondt aha az UH-n minden oké akkor nem lesz semmi baj!!!Azt mondta alacsony AFP-nél ha van valami azt az Uh kimutatja.Inkább a magas AFP-vel foglalkoznak jobban mert annál nagyobb az esélye hogy van valami gondd!!! Ő tudja hogy nincs gondd azt mondta de muszáj elküldenie genetikai tanácsadásra.
2010. júl. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!