A 18 hetes ultrahangon az orvos azt mondta, hogy rossz helyen van a méhlepény. Mi és hogyan fog változni?
Figyelt kérdés
A papirra az van irva,hogy hátsó falon tapad,széli része a belső méhszálat eléri.Egy hónap múlva kell visszamennem,de nem vagyok nyugodt.Azt hallottam,hogy nagy baj is lehet belőle.2008. okt. 20. 13:05
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én is így voltam a 18.héten, de a 24. héten már jó helyen volt. Ne izgulj, de azért ne emelj nehezet, és mi hanyagoltuk a házas életet is!
Boldog babavárást: 31 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy eléri a méhszájat, ez a nem jó dolog. De ilyenkor van, hogy vándorol még a méhlepény, szóval nem biztos, hogy így fog maradni.
Nekem a 15. héten hátsó falon volt, a 19. héten már mellső falon.
Magával a hátsó fali tapadással nincs baj.
Ha továbbra is fedni fogja a méhszájat, akkor többet kell pihengetned és nagy esélyed van a császárra. De a kicsinek ettől nem lesz baja.
3/3 anonim válasza:
17Hetes vagyok és éppen most vették észre nállam is ezt a problémát.Engem is aggaszt,de nekem is egy honap mulva kell visszamenni.Azt mondom magamban ha nagy baj lenne,sürübben kellene járnom kontrollra.És az orvosomon nem láttam a kétségbe esést.Rendkivül jo doki,lelkiismeretes.Ha valami gond lenne annak ugy is van tünete.És ráérünk akkor aggodni.Nekem azt mondta,pihenjek nagyon sokat,a szextöl eltiltott,és szedjem a Magne B6-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!