Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez a fajta magzatmozg...

Mi lehet ez a fajta magzatmozgás? Talán légzőmozgás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap észrevettem, hogy, ha nyugodtan ülök, akkor a babám nagyon furán mozog. Olyan, mintha a "hasam lélegezne". Nagyon finom mozgás ez, olyan másodpercenkénti. Biztosan nem csuklik a pici, az teljesen más érzés, és az is biztos, hogy nem az én szívverésem látszik a hasi erek miatt, mert a szivem más ütemben ver.

Kicsit ijesztő, nem tudom miért mozog így. A Ti babátok csinál(t) ilyen mozgásokat. OLvastam, hogy a 28.héttől végezhet a magzat légzőmozgásokat. De az így látszana? Még annyit, hogy nem mindig csinálja.

32 hetesek vagyunk.

2008. nov. 3. 07:32
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Szia,én 29 hetes vagyok és én is mostanában tapasztaltam ilyen mozgást,de én sem tudom,hogy ilyenkor mit csinálhat a babám!de szerintem ezen nem kell agódni!
2008. nov. 3. 09:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó, hogy írtál. Akkor nem vagyok egyedül. Köszönöm a megnyugtató válaszodat!
2008. nov. 3. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én 38 hetes vagyok,és én is észrevettem ilyen mozgást,kb. ott ahol a kis háta lehet.Én is arra gondoltam,hogy ahogy "lélegzik" azt látom és érzem.Bár kellett egy kis idő mire erre rájöttem,mert először én sem tudtam elképzelni,hogy mi lehet.Sok boldogságot!
2008. nov. 3. 18:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, az enyémnek is ott lehet a hátacskája. Lehet gyakorolnak. :)
2008. nov. 4. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!