Ez mar a vajudas, szules jele csajook?
38 hetes elmultam , mar 1 hete voltak josloim melegviz hatasara elmultak mindig de ma nem.. reggeltol faj a derekam,alhasam enyhen gorcsol 20 percenkent,hanyingerem van,es mind ket labamba olyan mint ha izomlazam lenns..
Tegnap vagy 5x ment a hasam.. lehet a fronttol beindul ja 3 fokba erett a lepeny
Ne nezzetek butanak (bar bevallom az vagyok) de elso babuci
Koszonom a valaszokat , megnyugtattatok mentek a zold kezek:) azota mar nem irkalom az idot szinte ossze vissza megy de ugyan ugy gorcsolok de enyhen szerintem megint veszek melegfurdot hatha beindulna erosebben vagy valami..
Hat igen izgulok mert mar varom hogy lassam a picikemet:)
Neketek hogy indult amugy?erdekelnenek a 'tortenetek'!?:)
11-es vagyok.
Az enyem eleg egyertelmuen indult, marmint az elso. Ejfel korul arra ebredtem, hogy erosen kemenyedik a hasam es pisilnem kell. De ahogy felultem az agyban, mar folyt is valami. Persze hogy azt hittem, hogy felalomba osszepisaltam magam (gondoltam is, hogy mar ettol lejjebb nincs...), de hiaba probaltam visszatartani, csak folyt es folyt. Akkor jottem ra, hogy az a magzatviz.
Fajasom nem volt, hivtam a korhazat, zuhanyoztam, stb, bementunk. Fajas tovabbra sem volt es tart volt a mehszaj, csak a burok repedt.
Kb 3 oraval burokrepedes utan kezdtem vajudni hirtelen es egybol 3 percesekkel. Ez indult be hajnali 3-kor es 4 oran belul mar babaztam ugy, hogy kozel egy oras volt a kitolas (gatvedelem es nagy baba kombinacio miatt).
Intenziv volt kegyetlenul, de legalabb rovid.
A masodik gyerekkel indult lassan, kemenyedos-enyhe fajas kombinacioval, hasonloan a tiedhez. Ez kora este kezdodott, 10 korul meg mindig nem tustam eldonteni, hogy fajas-e, vagy sem, mert idore jott, 5 percenkent, de nem fajt elegge szerintem. Vegul le is allt, utana majd egy hetig 1333-as mehszajjal vartam a folytatasra (szerencsere nem korhazban), de vegul inditottak, mert csak nem indult be magatol. AZ egy 3 oras szules lett kompletten, de 3 ujjnyi mehszajrol nem is szamitottunk hosszura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!