Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mar a vajudas, szules jele...

Ez mar a vajudas, szules jele csajook?

Figyelt kérdés

38 hetes elmultam , mar 1 hete voltak josloim melegviz hatasara elmultak mindig de ma nem.. reggeltol faj a derekam,alhasam enyhen gorcsol 20 percenkent,hanyingerem van,es mind ket labamba olyan mint ha izomlazam lenns..

Tegnap vagy 5x ment a hasam.. lehet a fronttol beindul ja 3 fokba erett a lepeny

Ne nezzetek butanak (bar bevallom az vagyok) de elso babuci

2018. aug. 15. 08:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Tegnap született a kisfiam. Nálam is így kezdődött, hébe hóba görcsök,derekam is fájt. Aztán déltől rendszereződött 10 percesekre,2kor indultunk 5 perces fájásokkal és 4 órára meg is született a baba. 37hétre jött,őt is a front csalogatta ki. :) Nagyon drukkolok,majd írj ha van valami fejlemény.
2018. aug. 15. 08:18
 2/12 A kérdező kommentje:

Uristen garatulalok a kis bicurhoz!kisfiu kislanx? Mennyivel szulted?

Koszi a gyors valaszt akkor meg varok picit☺

2018. aug. 15. 08:20
 3/12 A kérdező kommentje:

Ja bocsi most olvasom kisfiu ne haragudj.

Nekunk is kisfiut hoz a golya:)

2018. aug. 15. 08:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Simán lehet, figyeld az időt, sűrűsödnek-e fájások, az első babánál nekem a 20 perces fájásoktól számítva még 15 óra kellett hogy megszülessen a baba, a másodiknál 15 percesekkel kezdödött, és összesen 5 óra volt 😀. 5-10 perces fájásokkal (attól függ milyen messze van a kórház) már elindulhat az, illetve ha elfolyna a magzatvíz akkor rögtön. :) Könnyű szülést kívánok!
2018. aug. 15. 08:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
* elindulhatsz nem elindulhat az, a telefonom átjavította...
2018. aug. 15. 08:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is simán beindulhatott.

Anno nekem is ment a hasam meg hánytam is nem tudtam eldönteni, hogy ez most valami betegség vagy beindult a szülés. Én is próbálkoztam a melegvizes zuhannyal de nem használt, bementünk a kórhába és 1óra múlva már megis született a fiunk.

2018. aug. 15. 09:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan indult nekem, de ez eltartott 2 napig. Utána folyt el a víz,onnantól felgyorsult minden.3 óra múlva babáztam.
2018. aug. 15. 09:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ritka, enyhe mensi szerű görcsökkel indult az első szülés. 8 órával később belecsaptunk a lecsóba, 3 órával később eljutottunk a 2 perces fájásokig. Burkot repesztettek, és már jött is a toló. A hasam csak a 2. babánál ment, vele spontán burokrepedéssel kezdtük a bulit. Jöttek szépen a rendszeres, erős 5-4 percesek, de szívhang elégtelenség miatt császár lett. Mindkettő előtt hidegfront volt 1-2 nappal.

Könnyű szülést!

2018. aug. 15. 10:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

1.babámmal ugyanilyen idióta időjárás hatására indult meg 38 hétre. Hát a múlt éjszaka brutális volt (én hétfőn szültem a 3.babám, még a kórházban vagyunk, mondták, hogy sokaknak beindult múlt éjjel.)

Kitartás nektek, és minden jót, szerintem, hamarosan meglesz :)

2018. aug. 15. 10:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy beindult. Ha igen, akkor nem fig elmulni es erosodni fog, de az is lehet, hogy annyira lassan, hogy eszre sem veszed.

Nekem mondjuk hirtelen indult be, de pl baratnomnek nagyjabol igy, ahogy neked.

Mar hajnalban ugy ebredt, hogy valami nem OK, fajt is, de nem is, inkabb kellemetlen volt neki, vagy hasonlo. Vegig vele voltam (otthon), de annyira lassan erosodott, hogy delutan meg mindig nem lehetett vajudasnak nevezni a dolgot. Akkor meg evett, beszelgettunk, oihent, javaslom neked is, amig birsz.

Rengeteget jart zuhanyozni, hatha a meleg viz segit, de olyan jelentos valtozas nem volt.

Este 10-kor ment at hatarozott vajudasba es hajnalban lett baba belole.

Tudom, hogy izgatott vagy, de amennyire lehet vedd a mai napot lazara es egyel, pihenj, aludj, ha tudsz. Ha ez tenyleg szules lesz, akkor kelleni fog az energia, mert elhuzodhat es ha mar jobban faj, akkor enni/pihenni nem bir az ember.

2018. aug. 15. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!