Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nagyon rosstul volt,...

Aki nagyon rosstul volt, sokat hányt, hogy bírtátok a második terhességet így, hogy a nagy is ott volt?

Figyelt kérdés

Borzalmas, etetni alig bírom, a konyhába alig tudok bevánszorogni...

borzalmas szagundorom van és hányok.

8 hetes km

2018. aug. 14. 16:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó Neked!

Nekem nagyon lassan telik az idő...

De bízom benne, én is jobban leszek hamarosan már :)

A szagundor hagyna alább, az a legborzalmasabb dolog...

Én is minden evés után rosszul vagyok, hànyinger, ki akar jönni, de tartogatom! :)

Jobbulást!!! Írd meg, ha kiderül a neme :)

2018. szept. 1. 22:31
 12/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hogy vagytok? :)

En is elkezdtem vegre javulni, egy hete jobb mar!

2018. szept. 11. 08:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Első és 10-es válaszoló vagyok. Nálam még mindig játszik az émelygés étkezések után, de teljesen kibirható.

Voltunk ultrahangon, és elvileg kislány. ☺️ Viszont kissebb a terhesség.

Most vagyok 14+4 hetes. Elvileg majdnem 16 hetes kéne legyen a baba, de később fogant. Viszont makk egészséges és igen virgonc ☺️

Na örülök kedves kérdező hogy javul az állapotod. ☺️

Boldog babavárást kívánok ☺️

2018. szept. 11. 14:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Neked pedig gratulálok!!!! :)

Ma lettem 12 hetes, de kb. 2 nappal kisebb.

2018. szept. 11. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.