Hogy bírtátok ki, hogy ne aggódjátok végig a terhességet amiatt, nehogy beteg legyen a baba?
Első trimeszterben a vetélés miatt aggódtam, most a második trimeszterben azon izgulok, nehogy beteg legyen a baba...
Más is volt így?
Sajnos az előző terhességem nekem is missed ab volt, ezért is izgultam végig a vetélés miatt az első trimesztert.
Most amiatt nem izgulok már, de ez, hogy beteg ne legyen, most ezen kattog az agyam...
Tudom. :)
Ha csak 20-25 évig kellene...szerintem életünk végéig aggódni fogunk a gyerekeinkért :)
Onnantól kezdve, hogy megtudod, hogy babát vársz, már soha többet nem lesz egy nyugodt perced sem. Édesanyám mindig ezt mondta, nem hittem neki, de most, hogy megszületett a fiam, már nagyon is elhiszem...
Mindig aggódig valamiért az ember, a terhesség alatt, a szülés alatt, és miután megszületett, ez így természetes, csak nem szabad túlzásba vinni.Egyet tudok tanácsolni, ne nézz meg minden ultrahang eredményt a neten, ne hasonlítsd a babádat máséhoz, ez semmi jóra nem vezet, ezt tapasztalatból írom.
Jó egészséget és könnyű szülést kívánok!
én inkább csak akkor aggottam , mikor az eredményeket kaptam.
Afp
cukorterhelés meg ilyesmi
Köszönöm szépen!
Megpróbálom kerülni, de valahogy mindig belebotlok egyegy szörnyű írásba...
Boldog babavárást nektek is, ha valakinél épp aktuális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!