Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is unatkoztok otthon,...

Ti is unatkoztok otthon, munka nélkül?

Figyelt kérdés

32.hetes terhes vagyok most, kb 5 hete nem dolgozom mar.

Nap közben csinálok azert valamit, vagy főzök, vagy kitakaritok egy szobat, vagy a baba cuccokat rendezgetem.

De egy ket orat tudok csak el lenni, nagyon elfaradok, pihennem kell.

Parom a szomszedban dolgozik, reggelizni meg ebedre hazajar.

De ha hazajon, akkor is elkezdi nyomkodni a telefonjat, ra kell szólnom hogy beszélgessen mar velem kicsit. Egész nap egyedul voltam.

Van amikor este el is megy haverjahoz, es akkor este is egyedul vagyok. Plusz el akar menni haverjaival 3 napra, de en addig mit csinalnek egyedul? Nincs hova mennem. Baratnoim mar annyira nincsenek. Elkoltoztem messze. Sogornommel szoktam neha talalkozni, de ők pl most elutaztak ket hétre. Szüleim külföldön élnek, ocsemmel egyutt. Mas nincs nekem.

Elegge depresszios vagyok neha, rossz kedvem van az utobbi ket harom hetben.

Ha megszuletik a baba akkor jobb lesz?

2018. aug. 13. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Biztosan jobb lesz hiszen minden energiákra szükséged lesz...

próbálj meg ismerkedni beszélgetni az majd elvonja a figyelmed és leköt

2018. aug. 13. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de ahogy most leírtad a párod viselkedését, nagyon nem úgy tűnik, hogy ez a baba születése után jobbra fordul. Persze, nem azt mondom, hogy nem lesz jó apa, nem fog foglalkozni vele stb, de ha már most is alig van veled (amikor egyébként lehetne), a szülés után megeshet, hogy még jobban eltávolodik. De azt kívánom, hogy ennek az ellenkezője történjen és boldogok lesztek együtt. Csak nem szabad "rózsaszín felhőben" élni és szemet hunyni a rossz felett. Beszélj az érzéseidről, mondd el, hogy mit szeretnél és reménykedj, hogy ez majd a picivel is így lesz. Minden jót.
2018. aug. 13. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Kerdeztem már tőle, hogy akkor is igy lesz e ha a baba meglesz es azt mondta hogy majd alkalmazkodni kell, es hogy az lesz a legfontosabb ami a babanak jo. Meg en sem akarom most annyira vissza tartani, van még pár hete, addig mehet, utana viszont mellettem a helye. Úgyhogy remélem nem lesz ez.

Csak hiányoznak a kollegak, jo viszonyban voltunk, volt kivel beszelgetnem nap közben.

2018. aug. 13. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Hááát... szerintem azért nem oké a párod viselkedése.

Sajnos eü okokból úgy alakult, hogy a 16. hét óta nem dolgozom. Most 21 hetes vagyok. Borzasztó rosszul viselem, hogy nem dolgozhatok és nagyon unatkozom egyedül. De az én párom szabadidejében abszolút igyekszik velem lenni és nekem megfelelő programokat kitalálni, hogy ne golyózzak be. Próbálja teljesen megérteni, hogy a rengeteg munka után milyen nehéz most hirtelen itthon ülni és nem szólni senkihez.

2018. aug. 13. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha megszuletik rosszabb lesz! Neked mindkepp! Inkabb pihenj sokat, relaxalj meg ilyesmi!:)
2018. aug. 13. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez csak rosszabb lesz szülés után

Ne ülj otthon-keress klubbokat ahol más anyukákkal, kismamákkal ismerkedhetsz, hogy ne legyél annyura egyedül: pl kismamatorna, hordozós klub, szoptatós klub, szülésfelkészítő

2018. aug. 13. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!