A Humira injekció miért befolyásolja a terhességi teszteket?
Figyelt kérdés
vagy egyáltalán befolyásolja? nagyon fontos köszönöm szépen.2018. aug. 13. 13:01
1/7 anonim válasza:
A humira egy immunszupresszans, nem befolyásolja a terhességi teszteket, mivel sem hcg hormont nem tartalmaz, se nem fokozza annak kepzodeset.
Viszont ha terhesség tervezel, előtt fél évvel ezt abba kell hagyni, mert komoly teratogen károsodást okoz
2/7 anonim válasza:
Hasonlót tudok mondani, mint az első. Nem befolyásolja, viszont nem is javallt a terápia alatt teherbe esni. Ha pozitív a teszt, minél előbb kersd fel a kezelőorvosodat, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. 2018.07. hóban szabadalmazták a Humira injekció .lehet terhesség előtt és alatt is.Magyarországon és külföldön is.
2018. aug. 13. 14:08
4/7 anonim válasza:
Nem lehet terhesen fokozza az embrió kilokodeset. Szülésznő vagyok...
5/7 A kérdező kommentje:
akkor nem bizhatok a reumatológiai orosomban???? pedig meg is mutatta az irodájában a kontrollomon az engedélyt.
azta mindenit ez nem semmi!!!
2018. aug. 13. 14:35
6/7 A kérdező kommentje:
statisztikai eredményt is több mint két ezer nő egészséges babát szült.
2018. aug. 13. 14:37
7/7 anonim válasza:
Én is kaptam már humirat embrelt cimziat roachtembrat és most xeljanzot, reumatoid artritiszre... A cimziat szúrtam mikor terhes lettem, lehet szurni a 36.hetig viszont az orvosom a következőket mondta: ugye egészséges babát szeretnénk?? Majd folytatjuk szülés után... Szóval én is azt javaslom, hogy hagyd a terápiát terhesen amúgy is blokkolja a terhesség az immunrendszered én olyan voltam mintha egészséges lennék... A tesztet nem hiszem hogy befolyásolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!