Két napja alig érzem mozogni a babát. Bajt jelent?
21 hetes terhes vagyok, nagyjából 3 hete érzem mozogni a babát minden nap többször, főként evés után aktív.
Viszont már tegnap is eléggé aggódtam, hogy baj van, mert keveset mozgott a szokásoshoz képest. Próbáltam azt, hogy édeset eszem, vagy gondoltam az a baj, keveset iszom, így ezt pótoltam, de nem mozdult. Félek, hogy esetleg rátekeredett a köldökzsinór, vagy nem tudom hogy bármi gond van. Beszéltem hozzá, simogattam a hasamat, de semmit. Párom szerint minden rendben, ne izguljak. Mit tegyek?
Keveset mozog? vagy egyáltalán nem mozog? nem mindegy
Szerintem menjél orvoshoz.
Inkabb nezesd meg foloslegesen mint egyszersemikor kene.
Ok se mindig ugyanolyan aktivak egyebkent csak a tul nagy elteres nem feltetlen jo.
Múlt héten nálunk is volt 3 nap, amikor nagyon csemdben volt. Meg is ijedtem, de szerencsére utána felélénkült.
Amit az előttem lévő írt: ha előtte nagyon pörgött, akkor lehet, hogy csak azt piheni ki. Nálunk is ciklusos a mozgása: sokat mocorog, aztán elcsendesedik, olyankor fáj a hasam, húzódik és látványosan nől, aztán újra jön a mocorgás.
Ha nem tudsz megnyugodni, akkor irány a doki.
23 hkm
Biztos, hogy megérzi!
A babám akkor van csendben, ha én idegeskedek/izgulok. Így minden orvosi vizsgálat előtt ha tehetné a gerincem mögé bújna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!