Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire veszélyes rám kismamá...

Mennyire veszélyes rám kismamára nézve hogy szikrázik meg pattog a háló villanykapcsolója?

Figyelt kérdés

Ha megrázna az mennyire lenne probléma?

Sajnos párom nem törődik vele én meg reflexből feloltom ..

Így nagy az esély hogy egyszer megráz..

De mennyire okozna bajt?

30 hetes vagyok

2018. aug. 12. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Biztos van róla videó fenn. Cseréld ki szerintem, és küldd el frédit sütiboltba nagy táskával!
2018. aug. 12. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Na azert neked sincs sok eszed, már bocsi.. :(((( Most komolyan :((( Nem találtál ragasztót?? Tényleg egy nyamvadt ragasztón múlik az hogy ne nyúlj hozzá? Felnőtt vagy! Tartsd észbe h leéghet a ház és mindenkit lehet temetni!!! Vagy írjak sok szomorú jelet, hogy megértsd! :( Ja és elgondolkodtató a kapcsolatod a pároddal....
2018. aug. 13. 07:18
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Végletes probléma lehetne

Elég szánalmas hogy Magyarországon vagy akár bárhol a világon ennyire életképtelen emberek vállalnak gyereket

A drága apajelölt baromira nem törődik semmivel az anyajelölt pedig mondjuk azt hogy életképtelen nem hiszem el hogy nem tudod megoldani egy villanykapcsoló cseréjét

Ha valóban nem tudod te magad kicserélni a kapcsolót a férjednek nincsen ideje rá akkor hívsz egy villanyszerelő ennyi

Majd elfelejted azt is ha a gyereknek valamilyen allergiája lesz ( ne legyen)és nem adhatod azt az ételt?

Nincs ragasztó??

Van a boltban..

Nőjetek fel

2018. aug. 13. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!