Mindent megteszek a biztonságos szex érdekében, mégis rettegek? Szeretném hallani mások, komoly, valódi tapasztalatait, ti mit gondoltok?
20 év alatt egyszer se estem teherbe, mikor védekeztünk, mikor akartuk, akkor elsőre. Ötször. Ebből kettő sajnos elhalt.
De azt jobb, ha tudod, hogy egy kis hormonális ingadozás okozhat hasonló tüneteket (èmelygés stb,) és onnantól, hogy azon aggódsz, hogy terhes vagy, szépen produkálni fogja a tested a tüneteket.
Erre kell a teszt. Az negatív, tehát nem vagy terhes.
Nagyon sokat járok, a hpv utókezelései miatt főleg, és most is ez lesz a vége bizonyára, de ettől nem lesz kevesebb álmatlan éjszakám... Sajnos.
Azért köszönöm
Én is 16évesen kezdtem gyógyszert szedni,mindig nagyon tartottam, hogy terhes leszek. Sokszor gyógyszer mellett is gumiztunk, utolag visszagondolva totál feleslegesen. Ha normálisan időben szeded a gyógyszert minden nap, nem hánysz, nincs durva hasmenésed, nem szedsz antibiotikumot, tokeletesen védeni fog a gyógyszered.
Most pár hónapja hagytam abba a szedését, és az első próbálkozós hónapunkban sikerült is a baba.
Ne izgulj, ha odafigyelsz,semmi gáz nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!