Ebben az esetben mi a teendő?
Szia! Ebben az esetben valóban vannak ilyen szigorítások. Se nemi élet, se fürdés se nehezebb dolgok emelgetése és minden más sem, amit a védőnő mondott. Ne ijedj meg, nagy valószínűséggel fel fog húzódni a méheddel együtt ahogy nőni kezd. Csak kevés esetben marad úgy, hogy fedi, ha mégis akkor sajnos nincs más teendő, mint végig vinni ezzel a kíméletes életmóddal! Nekem nem érte el, de közel volt nagyon 15 hétig, és a második genetikai vizsgálat során állapították meg, hogy hátsó fali lett, "elutazott" a növekedés során :-)
Vigyázz magatokra!
Bdog babavárást!
33 hkm
Ha nyilvános helyre mész fürdeni, könnyebben elkapsz kórokozókat. Én nem kockáztattam, nem fürödtem ilyen helyeken kismamaként. Bár a természetes víz jobb, mint egy strand. Oda pl. abszolút nem ajánlatos kismamaként menni.
Az ülőfürdő pedig azért sem jó, mert szintén megvan a fertőzésveszély, valamint a víz hőfoka sem mindegy, magasabb hőfokú víz alhasi vérbőséget okozhat, ami korai terhességnél vetélést, előrehaladott terhességnél koraszülést okozhat.
Nekem annyit mondott a dokim, hogy szexszel óvatosak legyünk, valamint tapasztalhatok rózsaszínes folyást ami nem jelent bajt, ne ijedjek meg. Viszont vérzést is okozhat, ez esetben menjek kórházba. Más tilalom nem volt, én is neten olvasgattam, hogy ez milyen súlyos. Életvitelben semmit sem változtattam, ugyanúgy dolgozok, takarítok, stb.
Nekem egyébként a 13.héten látták, hogy a méhszájnál van, és ez volt a 20.héten is. Remélem tényleg feljebb megy majd idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!