Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van akkor ha kerékpározok,...

Mi van akkor ha kerékpározok, de még nem tudom, hogy terhes vagyok. Lehet valami baja a picinek vagy nekem?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ismerősöm a terhessége alatt végig kerékpározott. Semmi baja nem lett. Én nem mertem vplna, mert mi van ha elesek?
2010. jún. 20. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:

A terhesség nem betegség. Akkor se lesz bajod, ha terhesen bringázol. (mondjuk azért ne ess nagy hassal)

mindent csinálhatsz úgy ahogy előtte. amíg birod.

2010. jún. 20. 14:12
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam, mert most tervezzük a babát. de viszont júliusba muszáj kerékpároznom. mert viszem a fiamat a mamához, és munka után meg haza kell érni alvásra. biciglivel gyorsabb lenne.
2010. jún. 20. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz, nyugi. :) A tekerést csak azért nem ajánlják, mert a későbbiekben megváltozhat a súlypontod, más lesz az egyensúlyérzéked, s bicóval bizony nagyot lehet azért esni!
2010. jún. 20. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

én 23 hetes korig bicikliztem és csak azért hagytam abba mert zsibabdni kezdtek a kezeim, és tartósan nem tudtam egy dolgot fogni a kezemmel...jelenet setben a kormányt!

igaza van aki irta: a terhesség nem betegség, de zaért csak óvatosan.

2010. jún. 20. 21:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat!
2010. jún. 22. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!