Lehet hogy terhes vagyok vagy mas betegsegem van? Ciklus hossz :39 nap Keses:11nap
Az 1. teszt eredménye nem mérvadó, egyrészt időn túli, másrészt, ha jól értem, a kontroll csík sem volt teljesen rendben.
Szerintem pár nap múlva tesztelj megint.
Ha próbálkoztok és már 11 napja nem jött meg, akkor elég valószínű, hogy terhes vagy. Csak valószínűleg még nem mutatta ki a teszt (a 2.).
Nem az orvosom nem jos csak full egeszsegesnek talalt mivel nem szedek fogamzas gatlot 1 eve igy azt mondta hogy meg ebben az evben nagy az eselye hogy teherbe essek !
Koszonom a 2. Valaszolonak a tanacsot :)
Mi fel eve voltunk egyutt amikor teherbe estemugy hogy fogamzas gatlot szedtem es 2 napot kihagytam veletlenul a munkaba sietes miatt es lam ra 1 honapjara ki derjlt hogy 1honapos es 1 napos terhes vagyok de egeszen odaig fel se tunt hogy van valami !
De tesztelni fogok meg egyet es elmegyek az orvosomhoz UH ra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!