Krónikus csípőfájdalom: nagyon kétségbe vagyok esve és senki nem segít, csak leráznak. Valakinek van tapasztalata?
34hkm. A terhesség előtt is fájt a csípőm (SI-ízület)időszakosan, de a megfelelő mozgással karban tudtam tartani.
Most a harmincadik hét óta folyamatosan erős fájdalmaim vannak, ma már a vécére se tudtam kimenni segítség nélkül. Reggel az első néhány lépéshez egy hete segítségre van szükségem. Hiába minden nyújtás, jóga, terhestorna... Annál meg semmi nem fáj jobban, mintha a hátamon kell feküdni, ha véletlen úgy alszom 10-20 percet akkor nem tudok lábra állni
Nagyon szerettem volna természetes úton szülni de egyre jobban félek attól, hogy én erre fizikailag képtelen vagyok vagy ha sikerül is (mert nem érzem a fájdalmat), tolószékben hagyhatom el a kórházat és azzal nem tettem jót senkivel ha nem tudom rendesen ellátni a kisbabámat.
Közben gyilkol a bűntudat, mert szeretnék szeretettől sugárzó kismama lenni aki szobát delorál, süt-főz, csupa örömhormonnal látja el a fejlődő kis embert - ehelyett szomorúan kezdődik minden nap, állandóan sírok annyira kivagyok a folyamatos fájdalomtól és gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni a férjem nélkül. Úszik a gyerek a szomorúságomban és fogalmam sincs mit tegyek ellene.
Nagyon nagyon el vagyok keseredve. Ha valakinek van tapasztalata tudna segíteni, hogy mi lenne a helyes döntés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!