Algoflex forte-t szabad?
Figyelt kérdés
16h terhes vagyok és migrénnem van!Terhesség előtt segített az algoflex.Most vehetek be?2010. jún. 20. 11:12
1/20 anonim 

válasza:

Hát azt sajnos nem tudom, de ha az segít én paramox rapid- ot szedtem ha mindenképpen szükség volt fájdalomcsillapítóra.
A betegtájékoztatóba bele is van írva , hogy azt terhesen is lehet. A patikus egyébként azt mondta, hogy a Panadol is jo.
2/20 anonim 

válasza:

Én úgy tudom, hogy nem.
Nekem a dokim "világvége esetére":-) csak a Panadol simát javasolta. Ha muszáj...de gondolom, hogy majd szétmegy a fejed...
jobbulást kívánok!
32 hetes
3/20 anonim 

válasza:

Én is algoflex fortét szedtem terhesség előtt migrénre, mert csak az hatott. De az egy nagyon erős gyógyszer, tuti, hogy nem lehet terhesen, nekem az elején 3x volt migrénem, semmit nem mertem beszedni, csak feküdtem tőle 2 napig. Azt tudom, hogy algopirint azt szoktak beszedni terhesek, ha már nagyon fáj a fejük, én nem próbálkoztam vele, mert tudom, hogy az nekem úgy sem használ. Szerencsére nekem csak az elején volt migrénem, azóta semmi és már 36 hetes vagyok. Próbáld meg gyógyszer nélkül, tudom nagyon rossz, de az algoflex fortéval akár árthatsz is a babának, mindenképpen nézz utána.
4/20 anonim 

válasza:

Quarelin, a nőgyógyászom írta fel, és nagyon jó volt a hatása. Van benne koffein és görcsoldó is.
6/20 anonim 

válasza:

Nekem az orvosom a Panadolt és az Algopirint engedélyezte. Ha nagyon-nagyon fáj, akkor az Algopirin mellé egy Nospát is belehet venni
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 20. 15:41
8/20 anonim 

válasza:

Nekem is nagyon fáj ma egésznap a fejem. Utána néztem, algoflex fortet nem lehet bevennünk.(saridont sem) Nekem is ez lett volna a kérdésem, h mit, de Te előbb feltetted és a válaszokból már okosabb is lettem. :)
9/20 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha egy darabot bevettem attól mi baja lesz a picinek?Nagyon aggódom!
2010. jún. 22. 10:19
10/20 anonim 

válasza:

Nekem is fájdalmakra Algopyrint és Panadolt ajánlott a doki. szerintem ezekből egyet nyugodtan bevehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!