Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után vagyok 1...

Grófházy kérdése:

Missed ab után vagyok 1 hónappal. Ma is és tegnap is "fáj"vagy nem is tudom, hogy fáj-e az alhasam. De nem egész nap csak pár órát. Mensi még sehol. Ez normális?

Figyelt kérdés
Nemtom számít e valamit,de pénteken már nem bírtuk,és este "elfoglaltuk magunkat" :)
2008. nov. 2. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt júniusban és mi utána már 2 héttel "elfoglaltuk magunkat". :-) Nekem ennyit mondott a doki. Ha nem fáj, sztem nem gond.

Műtét után a mensim 11 hétre jött meg, előtte már 4 héttel korábban éreztem az alhasi fájdalmakat és kitartott a mensiig.

4-6 hetet mondanak (mensi), de nekem 1 másik doki azt mondta, 3 hónap belefér, utána gyógyszerrel hozzák meg.

Remélem tudtam segíteni.

2008. nov. 2. 19:22
 2/3 A kérdező kommentje:
akár 3 hónap is lehet????ezt nem is hallottam még.Nekem a baba előtt gond volt a prolaktin szintemmel .Szerintetek a probléma megint előjön/előjöhet?
2008. nov. 2. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem rendesen megjött 28napra a mutét után,a doki azt mondta hogyha nincs vérzés mehet a sex,kb1-1.5hétig volt vérzés aztán hajrá volt,mivel mi se birtuk tovább
2008. nov. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!