Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsik lesznek az újszülöttre...

Kicsik lesznek az újszülöttre az 50es méretű babaruhák?

Figyelt kérdés
Főleg csak akkorákat vettem, de most olvastam, hogy 56osakat ajánlanak😱

2018. aug. 6. 11:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
33%

Én erre is azt mondom gyerek függő. Jobban jársz ha pár darab van mindkét méretből elkészítve a polcon, hogy a párodnak csak le kelljen emelni és bevinni, ha szükséges.

Az én fiam 3400 grammal 53 centivel született hivatalosan( szerintem kisebb volt hosszra). Az húgom kisfia 3750 gramm és 55 centi volt, a kislányából kiindulva 50-es ruhákat pakolt neki, aztán este hívta a párját, hogy baj van mert egyik se megy rá a gyerekre. Én ebből kiindulva, ki pakoltam az 50-eseket és 56-osat pakoltam helyette. Nagyon égett a bőr a képemről mikor felvette a nővér a gyereket, arról meg bokáig csúszott a nadrág :)))

Szóval a lényeg, hogy pár darab 50-es jól jöhet, főleg ha “meg kell jelenni” a babával valahol, pl orvos.

2018. aug. 6. 13:22
 22/24 anonim ***** válasza:
50%
Mindkét lányom 49 cm-rel született. Az egyik 2 hónapig hordta az 50-est, a másikra már a kórházban se ment rá. Pedig súlyban csak 20 deka volt közöttük a kicsi javára.
2018. aug. 6. 14:08
 23/24 anonim ***** válasza:
52%
Én jó sok 50-est vettem- szerencsére! A babám 3170g és 48 cm-rel született. Súlya lassabban indult meg, így még most, 4 hetesen is 50-es kell neki ( mostanra nőtt bele).
2018. aug. 6. 23:24
 24/24 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem kicsi lesz. Mi ötveneset egyáltalán nem hordtunk. 3540 grammal es 48centivel szuletett, es az 56os ruhak is kb 2 hetig voltak jó rá.
2018. aug. 7. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!