Pisilés után, törléskor a wc papíron van a fehérfolyásomba egy gombostűfejnyi véres nyák. Volt valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
Sajnos felesleges bemenni az ügyeletre, mert a pecsételésemmel se csináltak semmit, még majdnem le is csesztek mit keresek ott.... 6 hetes vagyok
mi lehet? van már egy majdnem 2 és fél éves kisfiam, de nála nem voltam ennyire paramami :/
2018. aug. 5. 17:16
1/2 anonim válasza:
Szexeltetek mostanában?Mert attól is lehet.Amugy ilyenkor verbovebb lesz alul es hajszaler is megrepedhet.De!Ha kicsit több vér jönne meg be kell menni az ügyeletre. Ellátás nélkül nem küldhetnek haza,ha pofat vágnak hozzá azzal ne törődj.
2/2 A kérdező kommentje:
nem,nem voltunk most együtt a párommal :/ már az agyamra megy ez a sok idegeskedés, kisfiammal nem voltam ilyen szinten stresszes és paramami
tudom,hogy nem kéne, de egyszerűen nem tudok nyugodt maradni... :(
2018. aug. 5. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!