Szódabikarbóna terhesen?
Sziasztok.
A kérdésem az, hogy szedett e valaki szódabikarbónát terhesség alatt, gyomorsavra, illetve hányásra.??
Olvastam róla hogy nem ajánlják terhesség alatt szedni. No de mi van akkor ha nem rendszeresen szedek belőle és nem sokat egyszerre?
A helyzet az hogy 10 hetes terhes vagyok, és bármit eszek azonnal jön ki, viszont olyan savas állapotba, hogy már szétmarta a gégém. 😕 Ezért gondoltam hogy a sav a probléma. Ma szedtem be kb egy kés hegynyi szódabikarbónát, azóta jól vagyok, elötte meg majd meghaltam a rosszulléttől.A rennie és társai sz.rt se érnek.
Én próbàlni akartam, de már a szódabika. zacskójától és az íze gondolatától majdnem hánytam.
Ittam inkàbb Salvus vizet. Azt ittam előző terhességnél is, valamelyest segített.
A gaviscon gondolatától is rosszul vagyok, ráadásul nem is segít.
Salvus vizet sajna nem tudok olyan könnyen beszerezni, mivel külföldön élek. 😕 Most megyünk haza akkor tudok kihozni magammal valamennyit.
Azért köszönöm a válaszokat . ☺️
Azért nem szedem a rennie-t mert nem hat! Ahogy a többi savlekötő cucc sem! Ehetnek 8-at egyszerre, akkor is hatástalan.
Az meg hogy a rennie ugyanaz mint a szódabikarbóna? Hát kétlem, mert a rennie nem hat, a sz.b ból meg egy késhegynyi gakorlatilag totál elmúlasztotta a hetek óta tartó kínlódásomat a hányingerrel és a hányással...
Ma délután végre “éltem”!!!
Csak félek ugye, mert azt olvastam hogy nem jó terhesség alatt szedni a szódabikarbónát.... 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!