Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes kontroll utan fogamzasg...

6hetes kontroll utan fogamzasgatlas?

Figyelt kérdés

Csaszarral szultem,tegnap voltam kontrollon,volt rakszures,kaptam fog.gatlot ,kerdeztem a dokit hogy mukodik ,es azt mondta 2nap mulva kezdjem ,stbstb.... elhadarta ,aztan elfelejtettem megkerdezni miert csak 2nap mulva kezdhetem??

Valaki tudja?

Ugye a szoptatas alatt szedheto fog.gatlot irta fel ,amit majd folyton szedni kell .

2018. aug. 4. 06:36
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is írt ilyet a doki, ki is váltottam, aztán elolvastam a tájékoztatóját. Egyrészt a hormon egy része kiválasztódik a tejbe, másrészt később, amikor már 8 óránál több idő telik el a szoptatások között, már nem is megbízható. Nagy ívben repült a szemétbe, és inkább gumit használtunk.
2018. aug. 4. 07:13
 2/3 anonim ***** válasza:
25%

2 évig használtam, teljesen megbízható, ha időben veszi be az ember. Pedig én könnyen terhes leszek, 3-ból 3x elsőre az lettem, de amíg szedtem, nem volt gond.

Nem tudom, minek mondta a doki a két napot, az enyém nem mondott ilyet anno. Amúgy pont ugyanúgy kell csinálni mindent, mint egy sima fogamzásgátlónál, csak fontosabb, hogy minden nap ugyanakkor vedd be. És ennél nincs szünet, tehát menzesz se.

2018. aug. 4. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Hatással lehet a tejtermelésre, tej ízére( elutasíthatja a baba)

Kiválasztódik az anyatejbe is valamelyest.

Valóban nem megbízható akkor, ha ritkulnak a szopik.

Addig semmi gond, amíg folyamatosan max 6 óránként szoptatsz(fejsz)

Szerintem azért 2 nap múlva, hogy jól számolható legyen a hétfői kezdéssel, de ez csak tipp..

Ha minden ideális akoor jó lehet.

( én sem fogom szedni.. Óvszer, vagy pesszárium lesz.. De lehet maradunk a megszakításnál... Mert viszonylag hamar szeretnénk tesót..tehát nekünk nem baj ha becsúszik.. De eddig sem történt, viszont ha nem akarnánk nem mernénk így nem) védekezni(

2018. aug. 4. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!