Lehetek terhes vagy teljesen kizárt?
Fogamzásgátlót szedek de viszont úgy érzem terhes vagyok. Sok jel megegyezik a terhességi tünetekkel. Szag érzékenység, hányinger szédülés has fájás fejfájás puffadás hátfájás gyakori vizelés. Ennek ellenére megjött de még nem tartom kizártnak a dolgot. Vettem tesztet is és nem mutatott semmit. Tehát senem pozitív, senem negatív.
Mit tegyek?
Mi az, hogy senem pozitív, senem negatív?? Olyan nincs. Vagy 1 csík van rajta, vagy 2.
Ha 1 csík van rajta, nem vagy terhes, ha 2-t látsz, akkor terhes vagy.
Egyéb variáció az, ha egy csík sincs rajta, vagy csak csak tesztcsík van és nincs kontrollcsík, de az azt jelenti, hogy hibás a teszt, és kéne venni egy másikat.
"Mit tegyek?"
Sétálj el szépen a legközelebbi gyógyszertárba vagy drogériába, és vegyél egy másik tesztet, mert egy hibás, érvénytelen teszt alapján mi itt nem tudjuk megmondani, hogy terhes vagy-e
"Vettem tesztet is és nem mutatott semmit. Tehát senem pozitív, senem negatív."
Azt nem tudtad, hogy pisibe kell mártani?
Miért kellett lepontozni?
Nem azt mondtam, hogy terhes, meg azt sem, hogy nem terhes. Hanem rávilágítottam, hogy ha semmilyen csík nincs rajta akkor hibás a teszt.
Komolyan mondom nevetséges ez az oldal... mindenki a színes mancsokon vezeti le a feszkót? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!